Nejste přihlášen/a.
No, pokud to přeženete, můžete si v extrémním případě na nějakou dobu zajistit i střechu nad hlavou, pravidelnou stravu a slušivý šedý oblek.
Najde se pár magorů, kteří to dělají z přesvědčení a nedochází jim, že tím většinou problém nevyřeší, ale v lepším případě jen posunou. Tím ovšem často nadělají víc škody než užitku. Já bych to řešil tím, že bych takové lidi ignoroval, klidně bych je nechal přilepené k tomu asfaltu a ani bych neřešil nějakou objížďku. Jsou tam dobrovolně, tak ať si nesou případné následky sami. Myslím že by to bylo velice účinné.
Uživit se tím dá a jistě velmi dobře. Musíte ale pátrat v neoficiálních kruzích, nic oficiálního nenajdete. To by pak všichni věděli, že nejsou aktivisté skuteční, ale jsou to jen zaplacené loutky. Což tedy prakticky vždy jsou, ale přiznat to nesmějí. A co je nejdůležitější: musíte si nejprve žaludek vyvložkovat plechem + nechat si vyndat páteř.
Aktivisto, trochu počítejte. Kolik byste si představoval, že potřebujete výplatu na to, abyste se uživil? Tedy nejen stravu, ale byt se službami a energiemi, ošacení a jeho údržba, doprava, mobil. Tak, abyste na ulici působil důvěryhodně a ne jako zástupce bezdomovců. Typněte si, kolik byste potřeboval, když tohle všechno sečtete. A to celé 12x, protožr tohle je potřeba po celý rok. Kolik myslíte, že musí být s vámi na každé akci lidí, aby si toho někdo nejen všimnul a také, aby tohle shromáždění někdo bral vážně? Myslíte, že by to někdo chtěl a mohl financovat? Opravdu jste o tom přesvědčen?
Babko, Soroš, Gates a ostatní z té bandy židovských takzvaných "filantropů" lejou do rozm*dání normálního světa tolik prachů, že se o tom nikomu ani nezdá. Klima, 70 gender pohlaví, já jsem ne*gr, kdo je víc a podobně...
To já nevím. Ale na druhou stranu se ptám, proč někdo financuje tyhle kraviny? Ty homo, nigga a klima organizace by se jinak neuživily. Nepžedpokládám, že jim peníze posílá soukromý sektor, kterému navíc škodí.
Proč má být green deal a 70 pohlaví? To by normálně nevzniklo tyhle blbosti, kdyby na tom neměl někdo zájem.
@jenyk Jo aha Peníze pro zelené Rebely v Česku mohou zablokovat Prahu. Hnutí pomáhá i Clintonův a Gatesův muž
Zdroj: lidovky.cz/...
Já to nevidím jinak, než že má svět být rozdělen na pány a lůzu, jako to bylo za starých časů monarchie. Ale to je samozřejmě hoax, že...
Co z toho mají: To je zásadní otázka, která nejspíš v ČT nezazní. Vše vychází z teorie o přelidnění jistého Malthuse. (Ono jde spíše o nadměrnou koncentraci lidí na určitých místech, ale to teď ponechme stranou.) Na ni navazuje studie Meze růstu zveřejněná Římským klubem. Ti samí (nad)lidé, kteří nastartovali průmyslovou revoluci, si uvědomili, že to tak dál nepůjde donekonečna, a proto masivně investovali do zelených (či pseudozelených) technologií a příslušné mediální propagandy. Výsledkem jsou agendy WEF zvané souhrnně Great Reset (viz web WEF) s jediným společným jmenovatelem, který nechť si každý vyvodí sám. Není to raketová věda, jak se říká ve Státech.
Páni a lůza: to nikdy nepřestalo, akorát se to skrylo za nátěr proklamované rovnosti.
Oni to vlastně nacisti neměli zmáknuté tolik s tím vyhlazováním, jako dnešní pohlaváři. Na co složitou infrastrukturu od nastupování do vlaku až po pece, když stačí dát klimamagorům prachy aby dělali bordel a následně prohlásit, že se votepluje, tak uděláme gryndýl, všecko vám seberem, hlavně auta, na nich stojí celý chod společnosti, místo masa budete žrát brouky, a vy pochcípáte sami anebo se vyzabíjíte navzájem.
Akorát to neřekneme Číňanům a Indům a Afričanům.
Seberem lidem auta, budou žrát brouky a navzájem se pozabíjíte.
Co z toho bude mít Soros, velký Bill a ostatní super magnáti? Oni nepotřebují pro svý kšefty kvanta lidí kolem sebe?
Já si myslím, že by se tím uživit dalo. Ovšem ne lepením se k asfaltu, to chce lepší formát. Nevím, jestli by to fungovalo v našem právním státě, ale čistě teoreticky - vyhlédnout si nějakou megastavbu, kde frčí miliardy. Nechat proběhnout veškerá jednání, povolení a já nevím, co všechno ještě... A ve vhodném okamžiku jim do toho kšeftu hodit vidle, třeba že v té lokalitě žije nějaký motýlek... Stavba pozastavena, nová jednání, penězovod zablokován. Nové povolení, motýlci vyřešeni a repete, znova vidle, nějaké žabičky na trase... Třeba by se potom někdo stavil na kafe - hele, tady máš dvacet mega a už neopruzuj. Fajn a jdeme na druhej konec republiky, staví se tam dálnice a žijí tam nějací čolci, které je třeba zachránit...
Ernie, a já se tak snažil být nekonkrétní.... A Vy tu diskuzi natvrdo pošlete do města, kde žiji...
no...už jsem tady u nás zaregisroval soud s podobnými aktivisty...kteří postupovali podobně a udělali si z ochrany motýlků a žabiček výdělečný podnik ...
A co myslíš, že dělá tahle banda? prerovsky.denik.cz/...
V Číně by je přivedli za přihlížejících tribun na stadion tvl...
Prostě tyhle bandy jsou financované, ať už tím, že jim někdo platí potichu výpalné, nebo jsou napojeny na státní cecek formou grantů a podobně. Protože jen k podání žaloby potřebujete jak právníka, tak nějaké jistiny a případně zaplatit prohru u soudu. To nejsou tisíce, ale řádově minimálně desítky tisíc a to si myslím, že jsem z levného kraje. Právník stojí cca 3000-4000.- za hodinu započatého úkonu byť telefonní konzultace.
Pamatuju si, jak nám ve škole před zasedáním MMF pouštěli oficiální vládní film. Říkali tomu "profesionální demonstranti." Když jsem pak doma vyprávěl, jaké jsme dostali politické školení, vzpomínali rodiče, že něco podobného je taky učili, to mohla být tak šedesátá léta. No a celkem nedávno jsem v televizi viděl dokument, jak někdo tvrdí, že to je naprosto nová konspirace, která se objevila tak kolem roku 2010 jakožto štvavá kampaň proti aktivistům. (Přitom zasedání MMF bylo někdy 1999 nebo tak nějak a tehdy to byla oficiální propaganda, žádná konspirace, a podle rodičů se nejednalo o nic nového, protože oni se za minulého režimu učili totéž.) Ono vůbec v té době se toho spousta nově objevilo, třeba se znova vykopaly plány civilní obrany, takže jsme byli školeni, např. že při vyhlášení poplachu (tehdy se uvažovalo protržení přehrady, při kterém by svatý Václav měl vodu po pás a jeho koňovi by koukala jen hlava) nás do 15 minut čekají ve stanici metra, kdo to nestihne, má smůlu, výstražné signály sirén nám visely ve třídě ještě docela dlouho na nástěnce. Jak dopadla funkce metra jako krytu proti velké vodě víme sami, a to bylo vody daleko míň, svatý Václav byl na suchu, ale to bych dost odbočil.
Vůbec to tehdy byla dobrá řež, ještě že měl ředitel rozum a vyhlásil volno na celou dobu toho zasedání. Dlouho se totiž všichni tvářili, že se nic dít nebude, že akorát zavřou okolí Pakulu na Pankráci a metro bude pro jistotu dotčené stanice projíždět, ale jinak bude vše normální.
To spíš než aktivista je lepší živit se v nějaké neziskovce. Vlastně už jsem dlouho o žádných aktivistech neslyšel, možná to cenzura (vím, že nemáme cenzuru, ale ani před rokem 89 to nebyla cenzura, cenzura jako taková byla zrušená v roce 68, pak se to jmenovalo všelijak jinak) nepouští do sdělovacích prostředků (což je pochopitelné, pokud o tom nikdo neví, jsou takové demonstrace na nic) těžko říct.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.