Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to za mobil?

Od: david* odpovědí: 16 změna:
Dobrý den, Mám otázku spíš pro ty co se zajímají o Apple. Věděl by někdo, jaký mobil Má slečna na obrázku? Je to iPhone 6, 5s nebo 6 plus? Fotku pořídila společnost Google pomocí Street View v únoru 2015.
Co je to za mobil?
Co je to za mobil? #2

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Zdravím , nezlobte se že se ptám , ale proč Vás to zajímá :)? Je to nejspíš bílý iPhone 6 , ale kvalita fotky je děsná, takže jen tipuji..
david*
hodnocení

Prostě mě to zajímá :)

hodnocení

0x

Na takhle "kvalitní" fotce rozdíl mezi telefony, které byly v dotazu uvedeny, nikdo nepozná. Vzhledově se lišily pouze velikostí 123.8 x 58.6 vs 138.1 x 67.

Nicméně když to porovnám vzhledem k velikosti ruky a hlavy osoby na obrázku, tak mi ten telefon přijde mnohem větší, než modely uvedené v dotazu. Takže si myslím, že to není ani jeden z nich.

david*
hodnocení

Foceno v roce 2015 v únoru. V ty době Apple neměl velké iphony

Však to také nemusí být Apple ;)

david*
hodnocení

Zapomněl jsem zmínit že ta fotka je přiblížená takže proto je to možná velké Ale máte pravdu Ano může to být klidně jiný Android protože některé Android vypadají hodně podobně jako ty Iphony zepředu

hodnocení

0x

Zdravím,

pokud by to byl iPhone, což nelze rozeznat, tak jedině 6 Plus, ten má rozměr 158x78mm, šestka je menší cca 138x67mm. Oba byly vydané v r. 2014.

Ale.. pokud foto neklame, na obrázku je tel. hodně dlouhý na výšku a to by iPhone určitě nebyl.

Proč nedáte odkaz na Street View? (ikdyž nám nepomůže) ale jen pro zábavu.. :)

david*
hodnocení

Ta fotka je přiblížená takže proto je to asi tak velké a odkaz? jak je libo: maps.app.googl/...
david*
hodnocení

Aha ten odkaz nefunguje. Tak jednoduše jdi na Google mapy a najdi si ve vyhledávání Santa Monica Pier potom si tam dej na satelitní a najdi si pláž a najdi si Venus Beach to a dej si ji potom takové ty tři čáry v pravém horním rohu a dej si tam street view a kluky na modrou čáru na pláži a potom Najdi tady ty dvě ženy
david*
hodnocení

Posílám i fotku to není tak přiblížená
david*
31.05.23 20:04
hodnocení

Fotka
davidfotka
31.05.23 20:06
hodnocení

Fotka
Co je to za mobil? #3

metodejondrs*
hodnocení

0x
To bude iPhone 8.

Těžko... fotka je dle autora z roku 2015. Osmička je v prodeji od září 2017.

metodejondrs*
Jojojojo, A jak to mám vědět stejně to nebude Apple iPhone! (Jakože není)*zmateny*

Třeba si pořádně přečíst otázku? V ní je právě rok zmíněn.

O tom, že to není jablko jsem přesvědčen také. Ostatně jsem to tazateli napsal ve své odpovědi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]