Zdravím, chtěla jsem se zeptat, jak moc složité bude si sehnat práci traktoristky? Vím, že když jsem žena, že to budu mít těžší, ale o obor mám doopravdy zájem. Mám vystudovanou zemědělku a vlastním i řidičák T, avšak praxe schází. Nevěděl by někdo případně o někom, kdo by mě vzal bez praxe v okolí Hranic na Moravě?
Snad jste měla spoustu spolužáků a učitelů, takže nějaké kontakty můžou dodat oni, co my tady s tím zmůžeme? Bez praxe každý začínal, řeči o padesáti korunách za hodinu a tahání traktoru z bahna ručně jsou historky z minulého století.
Tak muzes se nabidnout jako stazistka za 50/hodinu a ziskat praxi. To se neumis podivat v okoli kde maji traktory a obvolat to?
@Michalverner ti poradi, ma kamarada traktoristu s platem 40.000 ale za 380 hodin
Ja si jen neumim predstavit, jak si poradis s tezkou technikou kdyz se neco podela... Ja kdyz jsem byl malej a vykopavali jsme trakror z blata, tak si to pamatuju dosud
Prostě se ptát a ptát ve družstvech nebo u zemědělců napřímo! Pokud to budou normální lidi, tak budou brát ženu s "Téčkem " jako raritu a bonus .Samozřejmě jako žena musíte počítat s různými kecy a připomínkami od chlapů..Tomu se nevyhnete..Ale držím palce..Šance si myslím je velká! Papíry a školu máte, tak kromě keců by neměl být problém
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.