Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Práce traktoristy BEZ praxe

Od: cassiee odpovědí: 3 změna:
Zdravím,
chtěla jsem se zeptat, jak moc složité bude si sehnat práci traktoristky? Vím, že když jsem žena, že to budu mít těžší, ale o obor mám doopravdy zájem. Mám vystudovanou zemědělku a vlastním i řidičák T, avšak praxe schází.
Nevěděl by někdo případně o někom, kdo by mě vzal bez praxe v okolí Hranic na Moravě?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

traktornemam
hodnocení

2x

Snad jste měla spoustu spolužáků a učitelů, takže nějaké kontakty můžou dodat oni, co my tady s tím zmůžeme? Bez praxe každý začínal, řeči o padesáti korunách za hodinu a tahání traktoru z bahna ručně jsou historky z minulého století.

topil
hodnocení

1x

Tak muzes se nabidnout jako stazistka za 50/hodinu a ziskat praxi. To se neumis podivat v okoli kde maji traktory a obvolat to?

@Michalverner ti poradi, ma kamarada traktoristu s platem 40.000 ale za 380 hodin :)

Ja si jen neumim predstavit, jak si poradis s tezkou technikou kdyz se neco podela... Ja kdyz jsem byl malej a vykopavali jsme trakror z blata, tak si to pamatuju dosud

hodnocení

0x
Prostě se ptát a ptát ve družstvech nebo u zemědělců napřímo! Pokud to budou normální lidi, tak budou brát ženu s "Téčkem " jako raritu a bonus .Samozřejmě jako žena musíte počítat s různými kecy a připomínkami od chlapů..Tomu se nevyhnete..Ale držím palce..Šance si myslím je velká! Papíry a školu máte, tak kromě keců by neměl být problém;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]