Bílkoviny: Jsou klíčové pro růst a opravu tkání. Zahrňte do své stravy potraviny jako kuřecí, ryby, vejce, mléčné výrobky, sójové produkty, ořechy a semena. Sacharidy: Poskytují energii pro aktivní růst. Zvolte kompletní zdroje sacharidů, jako jsou celozrnné výrobky, ovoce, zelenina a luštěniny. Vápník: Je klíčový pro zdravý vývoj kostí a zubů. Zahrňte do své stravy mléčné výrobky, špenát a ořechy Vitamíny a minerály: Zajistěte dostatečný příjem vitamínů a minerálů, jako je vitamin D, vitamin C, železo a zinek Zas dost záleží jak velcí jsou Vaši rodiče. Anebo zkusit skřipec
Nemyslím si, že nějaká speciální potrava nějak růst ovlivní. Můj zeť byl odjakživa vysoký, ale od 19. do 21.roku, tedy už na vojně, vyrostl o 3 cm, tedy na 202cm. A naopak, ciganum jsem sebrala utýranou, fenečku jorka, byla kost a kůže a přesto byla přerostlá. Kdopak ví, co člověk má v genech. Já mám 173 cm. Jedna dcera má 183cm a druhá 170. Obě jsou moje a mají stejného otce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.