Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přijde vám to vtipné?

Od: jarna® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, poprosila bych o upřímný názor:

Píšu si ted s jedním mladým mužem. Nevím jestli nemám smysl pro humor, ale někdy to nechápu. Já bydlím v Praze a on kousek od ní. Vyprávěla jsem mu o tom, jak se chystám do Švýcarska a on, že se mu ta země líbí. Poslal mi nějaké fotky a já jemu také. Poslala jsem mu jednu a pak další s popiskem, že tady je také hezká krajina . Myšleno aby to bylo komplet. On mi na to odepsal: Neprovokuj (popravdě jsem to moc nepochopila). A pak napsal: Skvělé .

Dnes jsem mu napsala ´´dobré ráno´´. Psala jsem to kolem půl desáté. Odepsal mi: Dobré ráno v 9:22 ...Pražáci . Pak mi napsal, že jeho kamarádka z Brna mu prý řekla, že je skoro Pražák. Já jsem se ho ptala na rozdíl mezi Pražákem a skoro Pražákem. Řekl mi, že Pražáci vstávají déle, jelikož to mají blízko do práce .

Nebo jsem mu psala, že mi nejde signal. A on na to: V Praze nejde signál? Mně nejde signál maximálně na Ralsku .

Občas se přiznám, že to nechápu. Přijde Vám to vtipné? Nebo co si o tom myslíte?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

inspa*
hodnocení

8x

Jen další mamlas s komplexem z Prahy. Už bych mu ani neodpovídal a zablokoval. Takových je...

hodnocení

5x

Tak zabrichopopadajici to neni, ale proste normalni radobyvtipne bezne kecani.
Nic, nad cim se jakkoliv pozastavovat.

nazor
hodnocení

4x

Jestli chcete poslouchat podobné rádobyvtipné poznámky celý život, tak hurá do toho. Bude to takový bodrý pitomec, čím dál tím horší.

hodnocení

2x
Kamarádům od policie pořád někdo vypráví vtipy o policajtech, blondýny to budou mít podobné a Pražáci asi taky. Jim ale ty vtipy tak vtipné nepřijdou.
U toho Švýcarska bych řekla, že se zasnil, že jak se říká, je na druhém břehu tráva více zelená. Že by se mu tam mohlo líbit víc, než tady a vy jste mu to pokazila tím, že tady je taky hezky. To zní jako, ty si zůstaň doma, pro tebe by to nebylo. Ukrajinským spolupracovníkům bys tady chyběl.
U Prahy se čeká že všechno alespoň tam funguje dokonale, i signál. Tak se udivil, že to může být jinak. To nejsou komplexy z Prahy, jen žertíky. Z okolí Prahy jsme tak trochu skoro všichni. Máme malou zem. Pražáci nebo Skoropražáci.
Někteří se dokážeme zasmát kdejaké dětské blbince.

liska5
hodnocení

1x

Normálka. Prostě se baví a občas je to výstižné. Nehledej v tom víc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]