Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výše odměny spolupracovnic

Od: samurraj® odpovědí: 15 změna:

Hezký den,

manželka bude letos realizovat letní logopedický příměstský tábor. Tábor bude probíhat od Pondělí a končit v Pátek. Rodiče děti budou každý den dovážet a zase si je odpoledne odvážet, tedy od 08:00 - 16:00 hod.

Manželka jako hlavní organizátor vše zařizuje. Od zajištění stravy, prostor, smlouvy atd. bude tam mít dvě spolupracovnice (kamarádky), které tam budou od těch 08:00 - 15:00 někdy až 16:00 hod. doma se dohadujeme o tom, kolik by měla činit jejich celková odměna za tuto týdenní práci. (v čistém).

Zajímaly by mě názory více lidí, abych si mohl vytvořit nějaký průměr. Díky Vašek.

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

2x

Organizátorce bych dala 50%. Druhou půlku rozdělila mezi ty dvě.

hodnocení

1x

Cena, kterou zaplatí rodiče celkem - všechny uhrazené náklady = zbytek k rozdělení. Jestli ty dvě kamarádky nebudou zajišťovat nic jiného, než běžnou denní péči, pak bych asi dělila 1x 45 % organizátorka a 55 % pro spolupracovnice, cž nemusí být úplně napůl, kdyby tam např. jedna byla déle než druhá, měla víc práce atd.

kaspa
hodnocení

0x
A jak to máte pojaté? Spíš jako "je to mě zajímá, ráda ti pomůžu" a nebo "holky, sháním brigádnice, nechcete si přivydělat?" Budou tam dělat nějakou odbornou práci nebo budou spíš jen tak přicmrndávat?
Pokud bych to vzala jako brigádu, tak bych nešla pod 1000kč/8h v čistém, takže nějakých 5-6tis. za týden. A i to tedy není žádné terno. U nás mají brigádníci za neodbornou práci 169kč.
Pokud bych chtěla pomoct dobré kamarádce a peníze by mě nijak netlačily, udělala bych to i za míň.
hodnocení

Obě holky budou dělat vícemnéne podobnou práci, tj. hlídat děti, které se zrovna nebudou účastnit logopedie, vymýšlet pro ně program a zábavu, asistovat na výletech apod. jsou to manželky kamarádky, ale samozřejmě čekají, že si něco vydělají. Problém je trochu v tom, že první rok jsou velké náklady na pořízení pomůcek, hraček a zařízení, což v dalších letech odpadne a bude vyšší zisk a tudíž i vyšší odměny.

kaspa
Upřímně, jako brigádník bych byla radši za normální odměnu s tím, ať si tu tíhu nákladů nese vaše paní a další rok si více vydělá a brigádník dostane stejně. Přece jen bych to brala tak - já ti teď pomůžu za půl darma a ty si příští rok vezmeš někoho jiného a ten dostane zaplaceno víc. Nebo se rozhodneš tábor neprovozovat, nepřihlásí se děti... Co já vím.
Ale je to právě o tom, jak dobře se znají, jak si věří a jak jsou schopné se dohodnout

ferod
hodnocení

0x

Muj nazor je, ze se o tom nemate dohadovat vy doma s manzelkou.

Manzelka je snad svepravna, tak at si to dohodne se SVYMI KAMARADKAMI ona. Kdyz si umi zorganizovat i stravu, jiste si umi zorganizovat i rozdeleni odmen :) Vas k tomu snad nikterak nepotrebuje, nebo ji budete svitit?

My ani netusime, o si dohodly a co kamaradky chteji a jaka je jejich cena usle prilezitosti, takze jejich tydenni cista odmena muze byt nekde mezi 500,- az 10000,- kdo vi ... pomohlo?

hodnocení

Nevidím důvod, proč by se o tom manželka se mnou neměla radit. Logicky, že si to s nimi pak finálně nalajnuje. Já organizuji propagaci, dovoz části jídel, tvořím smlouvy a vedu účet například (samozřejmě bez nároku na odměnu). Já jsem chtěl vědět, jaká cena je za toto adekvátní, abychom je zbytečně nepřeplatili, ale zároveň adekvátně ohodnotili.

topil

Tak to chápu, tvůj čas nemá žádnou cenu, děláš bez nároku na odměnu, jakse to rýmuje :))

Hele když jste tak beznápadu a asi bez know how, tak si napište 4 osoby, k nim přiřaďte "odpracované hodiny” a podle toho poměrně rozdělte příjem (což je rozdíl mezi tržbou a náklady).

A když už nic, tak to máte alespoň zaplacený čas, jako v zaměstnání.

hodnocení

0x
Není špatný podívat se na to z druhé strany. Za kolik bych to šel dělat sám.
hodnocení

A na to se právě ptám, respektive by mě to zajímalo.

Václave, to přeci musíš vědět sám, za kolik bys šel tohle dělat.
Třeba já bych to nešel dělat ani za zlatý prase.
hodnocení

Já osobně také ne.

mnd®
hodnocení

0x

Vzato z inzerátu kde hledají zájemce:

Tábory probíhají během letních prázdnin a vždy od pondělí do pátku.Na letní příměstské tábory máme ještě volná místa v týmu. Budete součástí týmu, který zajistí celodenní chod příměstského tábora.

180Kč/hod. - ( to bude asi v hrubém )
Stravování zdarma.

Toť inzerát a asi i představa kolik dát.

Ty kamarádky snad mají nějaké pedagogické a logopediické vzdělání.Je jasné,že zajištěné stravování i to dietní,léky,smouvy atd. musí mít schváleno a mít na to všechno ,,papíry,, . O kolik dětí by se asi tak mělo jednat? Ono je totiž rozdíl jestli pět nebo deset,nebo dvacet. - ale to už asi manželka ví.

Osobně já bych do tohodle projektu-a ještě jako nováček- nešel - ale každý jsme jiný.Zkusila to už třeba jako ,,teta,, tam pracovat,že rozjíždí příměstský tábor? Ale na vaši otázku jsem odpověděl - 180,-Kč/hod.

PS: a když je to logopegický tábor - bude tam doufám přítomen logoped,který je odborník, který se zabývá výchovou, vzděláváním a komplexní péčí o osoby s narušenou komunikační schopností..

Děcka na to asi máte,ale držím palce jestli se to povede rozjet.

jdu vařit rychlou večeři pro pět lidí ahoj

topil

To se povedlo rozjet i ukrajinci Tarymu, ty jeho tarykempy, on nevi kam ty stovk milionu z toho uz davat :)

hodnocení

Díky za odpověď mnd.

Dohromady je to pro 27 dětí. To je úplný strop. Manželka je učitelka ve školce, plus má logopedii a další věci, které dělá. Těch 180Kč/hod. by bylo tedy 7200Kč pro ty dvě holky. Takže bych to viděl, že tuto částku by mohly dostat, ale v čistém.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]