Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký typ lampy..., proti komárům?

Od: astik odpovědí: 7 změna:
Nemůžu najít opravdu funkční typ lampy proti komárům. Recenze jsou tak i tak. Propagace výrobku jako vždy dokonalá. Není prostě nad osobní zkušenost. Máte nějakou? Jedná se mi o sezení venku i v bytě. Komáři jsou "horor". I ostatní létající, sající potvůrky, ale hlavně komáři.
Díky za rady. :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jedině profi řešení:

doplněno 23.05.23 22:26:

Ano, mám to vyzkoušeno. V práci.

Jaký typ lampy..., proti komárům?
astik
hodnocení

Máte to vyzkoušené? Drahý neznamená kvalitní.
astik
24.05.23 10:04
hodnocení

Díky :)

hodnocení

0x
Tak do domu to chápu doporučil bych Vam svet-svitidel.cz/... m.alza.cz/... nebo nějaký jiný je jich spousta na trhu. Ale proč ven? Venku je hmyz doma a je zbytečné ho takhle zabíjet. Zkuste spíš nějaký repelent. Než to řešit zabijáckým způsobem.
astik
hodnocení

Ale já nechci venku nic zabíjet, teda kromě klíšťat! Ale když sedíte v podvečer na verandě, tak se nechcete nechat tím hmyzem sežrat. Doslova. Někdy musíte doslova utéct.

Jasně! Veranda, přívěs, na rybách u vody, stany atd. Vlastní zkušenosti, kdy mě v přívěse dohnali k hysterii. Je mnoho míst, kde ti okřídlení lidožrouti hodují. *plac*

astik
hodnocení

Přesně. To jejich krvelačné vysoké zzzzzzzzzzzzz. Navíc jsou přemnožení, můžou být infikovaní... Prostě NE. Mouchy totéž. Když vidím, jak hororově obtěžují koně... :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]