Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Centrum e-mail aplikace

Od: almara odpovědí: 2 změna:
Dobrý den,
Je zde uživatel Centrum e-mail, kdo používá jejích aplikaci na mail a nyní mám problém: Nemohu vysypat emaily z koše. Dám vysypat a chyba HTTP 405 Method not allowed .. Když jen z koše výběru nějaký e-mail, tak chyba " Neznámá chyba". A takový problémy sem s jejich aplikací neměl.. Až dnes.. A další, když Nakupujete v BENU e-shop, chodí vám jejich anotační e-maily do spamu?.Přesto že je pravidelně označím "není spam" přesto tam pořád končí. Můžete psát nyní vaše zkušenosti..
Děkuji všem přispěvatelům.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Kdyz dám v centrum jsem něco do spamu, pořád to chodí do dorucrpene pošty. A koš se mi taky nemaže celý, musím mazat zpráv samostatně. Ještěže mam centrum jako nahradni
sasa*

Umíte psát česky?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]