Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Založení vlastního webu - postup

Od: jenjdukolem odpovědí: 3 změna:

Ahoj,

tak mě napadlo, že bych si založil vlastní webovou stránku. Nešlo by o vlastní prezentaci, ale o fansite jedné nejmenované kapely, která v CZ/SK vodách žádnou fansite nemá. Ke kapele mám dlouhodobý citový vztah. Inspirovat bych se chtěl např. thecure.sk. Jen zvažuju jakou jít cestou. Doporučíte mi nějaký webhosting? Vzhledem k tomu, že půjde nevýdělečný projekt, rád bych za co nejvíc "budget řešení", ale jsem připraven do toho nějakou stovku, popř. tisícovku investovat, ať úplně netrpí kvalita. Základy html/javascript mám, ale kódit si vlastní šablonu se mi moc nechce. Co byste mi doporučili?

Díky moc

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Nejlepší hosting je snad WEDOS. Aspoň já s ním mám dobré zkušenosti. Co se týče jazyků programování budete potřebovat i znalosti CSS, Python, PHP, SQL. Pro stránku kapely by Vám pro začátek mohli stačit jazyky html, JS zas záleží co berete jako základy a zda jste něco zkoušel v těchto jazycích programovat. Pokud chcete šablony jiných tak záleží co by to mělo obsahovat. Cena je individuální.

ghcgjgf
hodnocení

0x
O WordPressu si přemýšlel?

metodejondrs*
hodnocení

0x
Jo znám jich několik ale nejlepší je Webnode a je to zdarma. :)
A lze to i bez znalosti programování.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]