Nejste přihlášen/a.
Člověka dělá osobnost, ne výška. Vždy si vzpomenu na spolužáka dcery, který nadměrně vyrostl a už tak od 15 měl potíže s páteří a prakticky od 20 je v invalidním důchodě. Co je mu platné, že má 2 metry, když chodí o francouzských holích. A prý bude hůř.
Dej se na kulturistiku
A holky budeš muset brát ty s výškou 150 cm (mají výhodu, nebudeš za ně platit pokutu, když se v autě nepřipoutají).
ze muzes mít 170 je možný ale ne zaruceny, já jsem také vyšší než máma i táta, na žádný průměry se nehraje. Obsem já jsem od 12 let aktivně sportujici a ne jak dnešní pecivalove u počítačů sedící (a ať si každý říká co chce, je možný ze i tohle má vliv )
Ja litat fotbal házená volejbal plavání motocros, denně na cyklotrialu, v lete na clunu, později od 15 kulturistika, hodně syrovatky, proste aktivní pohyb... Enjoy
Kluci rostou asi do 21 let. Jak začneš mutovat a začnou Ti růst vousy a chlupy, tak se zpomaluje růst do výšky a jdeš do chlapských tvarů - svalú a ramen. Pokud ještě nemutuješ, nemáš vousy, tak máš šanci něco vyrůst. Růst prý končí, když rostou chlapovi chlupy na hrudi. Sport ano, ale ne žádné těžké činky. V dospělosti 170 bych Ti taky tipla.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.