Nejste přihlášen/a.
Čau, nastoupil jsem před pár dny do nové práce jako obsluha CNC, bohužel vždy po každé směně smrdím jak prase od různých emulzí, olejů apod, klasický dílárenský smrad, nepomůže ani šampón a i po sprše je to ze mě cítit. Máte nějaký tip jak a čím se mýt aby ze mě nebyl cítit tento smrad?
Díky
Nebo psychiatra. Jak to řeší ostatní spolupracovníci. Dělal jsem v cementárnách a taky byl prach z výroby všade , nejen cement,ale slinek apod. ,zkrátka všsch surovin z čeho se cem. vyrábí. Fasovali jsme na měsíc 1xmýdlo, 1x břez. šampon a na ruce indulonu. Po šichtě do sprch a řádně osprchovat (moc dlouho ne, protože by ujel autobus). Pokud nepomůže ani očista, pak se zkus pozeptat třeba v cukrovaru, pekárně ,zkrátka jinde.
Obsluhy CNC jsou i v dřevovýrobě. Sám jsem už mnoho takových přeškoloval, většinou to není velký problém, protože ty stroje pracují na stejných principech, liší se jen řídícím systémem.
Tam se žádný emulze nepoužívají, takže není od čeho smrdět. Někomu dřevo dokonce voní
Takže pokud je ten smrad pro Vás natolik problematický, lze to řešit i změnou zaměstnání
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.