Ztratila jsem při tragické nehodě na motorce nedávno svého bratra.Je to pro mne psychicky náročné období a mám z tragické události úzkostné pocity.Bolí mne v práci, že jeden člověk mne ponižuje a vysmívá, že místo pohřbu bych měla raději více makat a zapomenout na to, než se slzami v očích truchlit.Na skřínku v šatně mne namaloval fixou vysmátého smajlíka. Co to je za typy lidí, kteří se ztrátě v rodině ještě vysmívají a jak s nimi o to mluvit?
Ve společnosti je prostě určité procento cynických kreténů a Vy jste, bohužel, narazila na jeden takový exemplář. Možná jednou jedinkrát mu důrazně před všemi řekněte, ať Vás přestane řešit, že je to krajně netaktní a zraňující. Upřímnou soustrast
Se ztrátou blízkého se nevyrovnáte nikdy. Mně před dvěma roky zemřeli během šesti měsíců bratr a manžel, myslela jsem, že to nepřežiju. Teprve nedávno jsem se z toho trochu zhrabala, ale bolest v srdci zůstává.
Upřímnou soustrast, buďte hodně silná
Lidi jsou zlí, s tím musíte počítat. A takovým se raději vyhnout.
Upřímnou soustrast. Zcela chápu Vaší situaci. Ztráta někoho z rodiny je vždy bolestivá a vzpomínky jen tak smazat nejdou. Doporučil bych Vám si aspoň na týden hodit dovolenou ať máte dostatek času na vyrovnání se ztrátou nejbližší osoby. Pokud si nemůžete vzít dovolenou/volno v práci zkuste daného člověka ignorovat anebo mu to prostě vysvětlit. Každý máme jiné emoce a jiné porozumění druhým.
A to se vás v té práci nikdo nezastane? Mně se před třemi lety zabila na koni dcera. Obrovská bolest dodnes. Ale nikdo by si nedovolil se na mě křivě podívat, jinak by s ním ostatní udělali krátký proces.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.