Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ráda, zlepšení

Od: kavicka odpovědí: 9 změna:
Zdravím všechny.Muzete mi poradit kde bych mohla vložit mé povídky z (červená knihovna) abych měla zpětnou vazbu,radu jak vylepšit popřípadně co vynechat? Pokud budete chtít nahrají jeden
výtka
Upozornění od administrátora 16. 05. 2023 14:09:41
Sem učitě nevkládat!

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Tak třeba na Kafíčku...kavicko;)

kavicka
hodnocení

To mi je jasné.
sasa*

To budou asi povídky ,když neumíš česky. Kde bych mohla vložit.. snad by mělo být Kam bych mohla ... ,nebo se mýlím?

zaseja

Ona ta čeština v té otázce je celá divná.

liska5

Výraz bude z Moravy: kde to dát? Jsou časopisy, které vybízejí čtenáře ke psaní příběhů. A Halina Pawlowská nabádá posluchačky radia Dvojka, aby jí psaly do mailu, že ty povedené přečte ve svém pořadu Omeletky H.P.

zaseja

Ono nejde jenom o to KDE TO DÁT, ale ještě "povídky z (červená knihovna) abych měla zpětnou vazbu, radu jak vylepšit popřípadněco vynechat? Pokud budete chtít nahrají jeden" a pak ještě čárky za slovy.

pb®
A oni se na Moravě neučí spisovnou češtinu, gramatiku, nepíší slohy? Tohle mi vrtá hlavou už dlouho, jak to různá nářečí mají ve škole. Také říkám "chleba", "japko", "my bysme", ale když píšu, tak zásadně chléb, jablko a my bychom.
liska5

Píšou na mobilu a detaily neřeší. I v případě dotazů na poradně. Někdy teda děs.*alene*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]