Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Léky na klouby

Od: dvorak® odpovědí: 6 změna:

Užívám na kyčelní klouby přípravek Condrosulf 800, na který mám nárok 1x za 4 měsíce po dobrání předchozí dávky. Napadá mne, že bych v mezičase užíval např. Profi-chondro, resp. že bych na to Profi-chondro zcela přešel. jaký máte názor? Děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Proti věku není léku. Vyzkoušela jsem všechno možný bez nějakého znatelneho zlepšení. Condrsulf buďte rad, ze vám píšou, js měla bez receptu 400 a vyhozený peníze.

hodnocení

1x

Nepíšete, jak jste starý a kolik vážíte. Věkem se v kloubech opotřebuje, odrbe se chrupavka, po které protikus hladce klouže.Chrupavku ničím nahradit nelze. Jen navštívit ortopeda a kýčel vyměnit. Do operace zhubnout a posilovat. Zvláště břišní svalstvo a velké svaly zadku. Pak trehabilitace bude snadnější. Píšu z vlastní zkušenosti. A ještě dodám, neváhejte, nemládnete. Léty se všechno hůř hojí a svalstvo, které by kýčli usnadnilo pohyb, atrofuje. *hej*

hodnocení

0x

Jaký na to máme názor, to není vůbec rozhodující. Jaký názor na to má lékař?

Ten vám vnuti vse

hodnocení

0x
Já ho brala ještě k tomu Alavis, poprvé to pomohlo, teď už ne

vrabec
hodnocení

0x

@dvorak neuvadíš věk, tedy odpovědi zdejších 77 letých musíš brát s rezervu, pokud je ti třeba jen 50, tělo bude fungovat o poznání lépe a více si z těch doplňků vezme.
v 80 se už tělo obvykle moc nefunguje resp. jeho regenerační schopnost, jedině to tam házet lopatou

To považuji za zásadní, věkový kontext a celkový stav. Ty klouby můžeš mít v háji ze sportu už třeba ve 40...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]