Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je to ostuda?

Od: idk* odpovědí: 16 změna:

Dobrý den, chci se zeptat, zda-li je ostuda, když neumím udělat klik, jsem kluk a je mi 15 let, ale jiné cviky mi jdou dobře.

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

007cz
hodnocení

5x
Ostuda to není, nějaké kliky nejsou v životě to nejdůležitější. Pokud chceš zapracovat na své fyzičce musíš trénovat a cvičit.
idk*
hodnocení

občas se setkám s lidmi kteří se mi za to vysmějí, zapracuju na tom, ale tohle mi přijde jako důležité, zamakám na tom

hodnocení

3x

Třeba který cviky ti jdou udělat dobře? Protože tohle je ostuda.

hodnocení

2x
Dej si každý týden nějaký limit kliku a co týden ten limit zvyšuj. Nebo co tři dny je to na tobě jak si to rozvrhneš, ale ze začátku se zkus koukat do zrcadla nebo se nahrávat aby jsi zjistil, zdali ten klik děláš správně.

hodnocení

2x

Je to ostuda, ale pokud píšete pravdu. Klik tedy umíte, ale nevydržíte jich udělat více jak 10. Od zítra trénovat, příští víkend jich bude více...

zaseja

Píše, že udělá max.3

na škole série po 20, na vojně po 50...teď s vyměněným ramenem pomalu,ale jde to ...

liska5
hodnocení

2x

Nejdřív je dělej o zábradlí, pak o lavičku. Ta poloha s trupem výš umožní udělat víc a dotáhnout je. Na rovině klasika. Až budeš dobrý, podložíš si nohy /necháš je na gauči / a kliky zkusíš lehce hlavou dolů. Jestli Tě při tom chytají křeče, tak ber Mg - hořčík. A nespěchej, nepřežeň to. Ale cvič pravidelně. Na netu si najdi ukázky s obměnami...

idk*
hodnocení

cvičení na břísáky, sedy-lehy, cvičení na nohy atd... celkově cvičení, ale kliky ani za nic

zaseja

Sportovec, jako hrom, podle tebe, tak si nedovedu představit cvičení na bříšáky bez kliků.

Co ti na klikách nejde, technika a nebo na ně nemáš sílu? To zvládnu i jako invalidní a teď už i starobní důchodce.

idk*
hodnocení

jakoby, já udělám dobré kliky max. ale 3 a víc nedám, teď jsem si dal kliky 3, ale bolí mě ruce, mám dojem, že nemám dostatečnou sílu na ruce

zaseja

Tak to je fakt ostuda, já to kvůli tobě zkusil taky, vůbec nic netrénuju, ale 10 jsem jich na zkoušku zvládnul, to by mě zajímalo to tvoje cvičení.

Přesně tak, kdo neudělá aspoň dest kliků, je bačkora s rukami jako párátka. Je potřeba trénovat, abys nevypadal jako "chcípáček". Takhle dopadá dnešní mládež bez vojny.

liska5

Zažila jsem v tělocviku holku ze 6.třídy, takovou tichou jedničkářku, co moc nesportuje a raději čte a učí se. A ta udělala napoprvé 70 kliků bez pauzy! To byl šok pro všechny přítomné. Tady je jasné, že každý máme nějaké dědičné dispozice. Jeden na to dlouho trénuje, jinej to má od Boha.

hodnocení

0x

Pokiaľ nie si telesne postihnutý, tak áno, v tvojom veku to je veľká ostuda.

hodnocení

0x

Na zvýšení opakování (třeba shybů) mi vyhovují pyramidy. Zkus ze začátku klasické kliky a vojenské kliky, u každého 5 sérií (10 celkem), takže klasický klik 4-3-2-1-1 + vojenský klik 4-3-2-1-1, když to uděláš, další dny zkus 4-3-2-2-1, 4-3-3-2-1, 4-4-3-2-1, 5-4-3-2-1, 5-4-3-2-2, 5-4-3-3-2, 5-4-4-3-2, 5-5-4-3-2, 6-5-4-3-2, ...

Pokud neuděláš ten 4., tak se zatím o něj jen v těch prvních sériích snaž.

Po dokončení sérií zkoušej další cviky, jak už tady někdo psal kliky s vyšší polohou rukou, dámské kliky, kdybys měl k dispozici bench, jednoručky, nebo alespoň lahve s vodou, tak nějaké cviky na hrudník, ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]