Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lže nebo nelže?

Od: flower odpovědí: 14 změna:

Zdravím, je zajímavé jak někteří lidé dokáží být uzavření. Mám takového přítele a jsme spolu sice hodně krátce, ale neproběhlo nic víc než jen objetí při začátku setkání a při loučení. Nemluví o svých pocitech, a proto je mnohem težší určit jak co má, jak co cítí. Vím jen, že mě má hodně rád, protože to na něm jde vidět při osobním setkání. Říkám si, jestli se něčeho nebojí, protože 4 roky toužil po jedné holce, ale ona ho nechtěla a kdo ví jak moc mu ublížila. Jenže já dávám najevo city fyzickými dotyky a slovy to zas tak moc neumím, je to pro mě těžké, ale ne zas tak moc jako pro něho. Jako opravdu vidím pokroky, že se to zlepšuje, ale včera mi řekl, že někam jde a zmínil jen jednoho kamaráda. Tudíž jsem se domnívala, že tam bude jen on, ale nakonec jich bylo 5 a mezi nimi byla zrovna ta holka, kterou měl hodně rád, možná ji dokonce miloval, což netuším. Ale prostě mi o tom nic neřekl a tak jsem hledala radu u kamarádky a ta mi poradila ať si s ním o tom promluvím, proč nezmínil, že tam bude. Zatím žádná odpověď, ale má otázka zní, co když po ní stále touží? Víte že bych se ani nedivila? Jen mě to zraňuje a připadám si jen jako nějaká náhražka, ta druhá. Přemýšlím neustále nad věcmi co když.. a tím si ubližuji. Jenže lidé mění názory na druhé a i já jednou říkala ,,já ho nechci, nikdy s ním nebudu, vždyť je takovej a makovej..." a pak jsem se do toho člověka zamilovala. Takže si vlastně říkám a mám strach z toho, že taktéž změnila názor. Přeci jen mi připadá jako lepší holka než já, můj přítel je menší než já a ani jednomu z nás to nevadí, ale ona je menší než já a já se obávám, že to, že mu to nevadí je jen kec. Omlouvám se za dlouhý spis a možná to někomu bude znít jako blbost, ale žít ve strachu nebo ve lži si přeci nikdo nepřeje.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

id
hodnocení

3x
Vyslepičit kanarádce vaše domněnky dělají puberťačky s nízkým sebevědomím. Ženy si řeší vztahové problémy s přítelem, manželem. Jelikož nemáte ani jedno, tak nevím jakým právem se domáháte, aby se váš známý svěřoval jak tráví volný čas.
flower
hodnocení

Prosím? Od jaké doby dopělí lidé nemají přátele kterým se svěřují? Toto mi přijde opravdu jako vtipná odpověď :D Pokud nemáte přátele tak vaši odpověď chápu. Jenže nezáleží na tom, kolik komu je, ale jaký ten člověk je i starší ženy se mohou svěřovat někomu jinému kdyby třeba jen náhodou podezírali partnera z nevěry, určitě hned nepoletí za partnerem ho osočovat.. Byla by to veliká hloupost a chyba letět za partnerem z nepodloženými informacemi a on by vás akorát tak napadl jak si to můžete o něm myslet apod. Z takového důvodu je vždy lepší to probrat s někým jiným, protože leckdo se chce jen někomu vyzpovídat a vyslechnout si jeho názor nebo požádat o radu, vždy je lepší když na to není člověk sám..

id
Musíte dospět. Přeji ať to netrvá moc dlouho.
flower
hodnocení

Je vtipné že tu odpovídají staré ženské co si myslí jak jsou chytré, nice, užívejte dále nudného života odpovídáním na otázky, střašně moc potřebuji dospět to určitě, děkuju vám pěkně že se nudíte a odpověděli tu všichni tak debilně. Musíte si najít jinou zálibu, přeji ať to netrvá moc dlouho

výtka
Upozornění od sys milancukrar 14. 05. 2023 09:39:59
Prosím, mírněte se a neurážejte ostatní.

Proč se čílíš? Proč se nezeptáš v nějaké poradně pro puberťáky? Zeptáš se u dospělých, těch kteří si všechno, co radí, ověřili zkušenostmi. Navíc, radí tak, aby sis, ty sama sobě, neubližovala víc, než je potřeba. Na všechno přijdeš, jen to bude více bolet. *mir*Než začneš plivat a kopat, zamysli se!

Lže nebo nelže?

hodnocení

2x
Tys pěkný kvítek!
Já ti také přeji, a nejen za staré chlapy, i za ty mladší, co odpovídají na otázky, abys brzo dospěla.
@Id@ má pravdu.
Držíme ti palce.

hodnocení

2x

@flower - pokaždé se ženy musí podvolit tomu co se chlapům líbí nebo ne
Podvolují se jen ty, které nemají na výběr. (Pro "ti" a "kteří" platí stejně,)

hodnocení

1x

Nemáš přítele. Znáte se krátce, setkání bývá rozpačité, bez fyzického kontaktu, bez intimností, bez důvěrností. Nemáš ani kamaráda, máš známého. Pročpak by se ti měl zpovídat kam a s kým jde? Nemá k tobě ani vztah, ani důvěru. Nevím jak jste staří, ale s takovým myšlením mi přijdeš jako dítě. Jaký si na neho děláš nárok? A proč? Ba ani v tom případě, takový majetnický pocit bys mít neměla nikdy!

flower
hodnocení

Ach tak, já zapomněla doplnit, že se známe už rok.

hodnocení

0x

Ty si na něj děláš nároky, ale on to tak evidentně necítí.. Tak ani nemá potřebu ti sdělovat, s kým a kam jde.

Nechovej se jak stíhačka, to chlapi nemají rádi.

flower
hodnocení

Přemýšlí někdy muži nad tím, co ženy mají a nemají rády? Obávám se, že ne a pokaždé se ženy musí podvolit tomu co se chlapům líbí nebo ne, je to smutné, ale bohužel to tak je jak je vidět. Respektive je pravda, že ne všemu by se měla žena podvolit, ale pak jí chlap může opustit, co je tohle za svět?

co je tohle za svět

tisíce let stejný, v tomto směru...

flower
hodnocení

Bohužel ano, ale je to velice smutné a nic s tím nelze dělat.

liska5
hodnocení

0x

Přestaň s ním komunikovat. Sloužíš jako převozník /náhražka/. Když on se ozve, tak mu sděl, že je Ti to moc líto, ale takhle to nemá cenu: Až si to vyřešíš, tak přijď. Ale nezaručuju, že ještě budu sama... Měj svou hrdost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]