Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oblečení první dámy

Od: arwi® odpovědí: 20 změna:

Co říkáte na to,že se ted všude popisuje,co měla naše první dáma na sobě a od které návrhářky?Sluší jí to,ale už se mi to začíná zdát přehnané ,hlavně když ted hodně lidí musí nakupovat jenom v sekáči.Paní Zemanová byla skromná.

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

11x
Já jsem ráda, že máme reprezentativní prezidentský pár. Je mi jedno, od jaké je oblečení návrhářky, ale je dobře, že to první dámě sluší.
liska5
15.05.23 15:25

Moje řeč.

hodnocení

10x

Paní Zemanová byla tak skromná, že se radši nikde neukazovala, pokud to nebylo nutné.

Paní Pavlová doprovází manžela na cestách a musí být oblečena reprezentativně, což se vždy povedlo. Má štěstí, že našla návrhářku, která jí opravdu dokáže ušít šaty ˇ"na tělo".

Mluvit o sekáčích při oblékání první dámy je směšné.

hodnocení

Nemyslela jsem to tak,že by se měla první dáma oblékat v sekáči,ale když jsme tak zadlužený stát,tak by se podle toho měli chovat i ti ,co jsme si zvolili.Není to přeci manekýnka,tak proč pořád číst jaké a od koho měla šaty,boty ,brož?Mě by víc zajímalo,zda už se zapojila do nějaké charity.

Ti "nahoře" se nikdy nebudou chovat podle zadluženosti státu. Vidíte to na každém kroku.

znamazemanove

Copak se tak chová vůbec někdo? Kolik z vás, dámy, dává výplatu na charitu a chodí v prostěradle, aby mohlo poskytnout chudákovi své prostředky? Stát je zadlužený, ale kdo může, bere si z něj pro sebe, zde v dotazech pořád někdo vymýšlí, jak se dostat k nějakým dávkám, předčasným důchodům, výhodám.

mnohajmená,(ý),

máte pravdu.

znamazemanove
hodnocení

10x

Paní Zemanová není a nebyla nikdy skromná, jen nechtěla dělat stafáž manželovi, kterého už dvě desítky let nemá ráda, nežije s ním a leze jí na nervy. Když s ním někam v době jeho prezidentování jela, poroučela si stejně jako on různé vylepšení, ameriky, luxusní lahůdky, pití na hotely a podobně, nijak se nikdy neomezovala. Před lety jí Paroubek dohodil flákárnu na VŠFS, v životě tam nesáhla na práci, ale plat brala. Tak jakápak skromnost.

Paní Pavlovou neznám, ale komunistickou minulost jí nevyčítám, vím, že většina těch, co řvou o její KSČ za komunistů buď byla taky ve straně nebo aspoň donášela či pobírala výhody toho režimu. Anonymně je každý velký disident, i když třeba bydlí v baráku po emigrantech nebo bere rentu po SNB. A přinejmenším dojatě čumí na Majora Zemana a Ženu za pultem. Paní Pavlová se teprve učí být prezidentovou ženou a jde jí to zatím dost dobře. Oba se snaží být hodně venku, jako protiklad Zemanovi, tak se nám to nejspíš po těch osmi letech zdá moc, to chápu.

kveta1
hodnocení

9x
Co věta, to blbost. Musíte vyzvat novináře, aby do doby, než první dáma bude typově podobná Martě Gottwaldové, toto téma vynechali, že vás to irituje. Když nechci nic číst o tom, jak chodí první dáma oblečena, tak to nečtu. Že by nezvladatelná úchylka? Protože někdo nakupuje v sekáči (což dělají i bohatí lidé), tak druzí musí chodit jako drbani. To má logiku. Paní Zemanová určitě skromná nebyla. Jednak toho jejího ochmelku nikdo nikam nezval (nebylo kde šatník ukázat), a když už se tak stalo (Rusko, Čína), tak s ním nejela, "druhak" její postava umožňovala jediný model - pytel, což dodržovala. Místo toho, abyste byla hrdá, že po dlouhé době zase máme důstojnou reprezentaci naší země v zahraničí (chování, jazyková vybavenost, vizáž, lidskost, ...), tak zase jen špatně ...

hodnocení

5x

To, co jste napsala, mi přijde srandovní. Když např. na Slavících zpěváci vystavovali na sobě desetitisícové šaty a statisícové šperky a blábolili o dnešní obtížné a těžké době. Na večírcích a rautech totéž a to vás nechává naprosto klidnou?! *smich2*Fakt, divné. Ráda byste, aby prezidentova manželka prezentovala nejen svého muže, ale hlavně svou vlast v konfekci? Ale no ták!

A proč hned sekáč, když je Lidl, Asiaté, Pepco atd?!

pb®
hodnocení

4x
Pavlovou nějak neregistruju, zato princezny Kate je plný bulvár. Co si oblékla a jestli tím vzdala hold Dianě nebo Alžbětě, co si řekli s Williamem pohledem, jak skvěle vypadá. No nevím, věčně oblečná jak stará mladá, asi si to žádá protokol. Je jí sotva 40 a vrásky by mohla rozdávat. To moje kolegyně, které je 59, má pleť hladší a působí mladistvěji, než utahaná seschlá Kate.
fram

Tak britská královská rodina a oblečení členů mne zajímá mnohem více a odjakživa, než Paní Pavlová. A nadzvedla mne fotka v hospodářských novinách hned po zvolení manžela, byla v růžovém a přirovnávala se k Dianě, první ženě současného GB-krále. Tak to tedy ne, je to vojačka Pavlová a dost. Zelená - a žádná další krása.

Kate oděv padne a drží protokol. Vždy podpatky, např. Ty vrásky má po třech dětech, následníčcích. Královna Alžběta prý měla dvanáct krejčích či švadlen - perfektně ladící klobouky. Asi to zredukují, šetří se a druhá královská manželka coby postarší paní si tak moc na módu možná nepotrpí.

smode2
hodnocení

4x
Myslím že to sluší nejen jí, ale reprezentativní je i pan prezident. Oblékají si to co aktuálné letí, prostě jdou v oblékání vždy s dobou :)

hodnocení

4x

To jsou ale starosti, kdo co a jak nosí. To já se raději kochám krásným užíváním sklonku života. Vám se to zdá přehnané, ostatní to mají za standard.

hodnocení

3x

Jenom šaty z člověka první dámu neudělají...paní Pavlová na sobě musí hlavně hodně zapracovat.

Pro mě je jejich komunistická minulost zcela nepřijatelná, ale ráda částečně přehodnotím názor pokud si přečtu, že např.část svého příjmu věnují pravidelně na charitu...

A kolik dáváte vy? *haha*

kveta1
Určitě je vždy co zlepšovat. Předpokládám, že vy jako čelná představitelka českého disentu, mluvčí charty a neskrotná celoživotní bojovnice proti komunismu a komunistům, jste byla v prezidentských palácích a na královských dvorech jako doma, takže vaše noblesa oslňuje stále. Uvidíte, že paní Pavlová vás nezklame. A jen tak mimochodem, kolik roků máte odsezeno ve vězení jako politický vězeň z dob vlády komunistů?
liska5

Ad Andy 123: Jejich komunistickou minulost bere s rezervou ten, kdo v těch dobách žil. To všichni primáři, ředitelé škol, vedoucí podniků a různých oddělení narodních výborů, byli komouši. I ten lékař, co chtěl vést lůžkové oddělení nebo učitelka, co chtěla působit jako zástupkyně ředitele, musela do strany, i když jí to bylo proti srsti. Ano, já to odmítla, za cenu, že jsem měla nižší plat i pravomoce. Jinak to nešlo a mohli přenechat funkci kovanýmu komoušovi s mizernou odborností. Tenkrát to bylo chápáno většinou lidí jako nutná formalita, abych mohl dělat to, co chci. Jet svoji celoživotní dráhu. Kdo věděl, že se zvrhne režim?

hodnocení

2x
Vypnout TV, Rádio, mobil do režimu letadla a zajít si do přírody.
liska5

...pro rákos na jarní střevíce...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]