kallyp ano, mám pocit, že jsou zvířata na jídlo. Nemyslím si to jen já, ale veškeré masožravé zvířectvo na planetě. Pravda, v lidské populaci žijí podivíni, co nejí maso. Budiž, je to jejich věc.
Nebo jak se má příroda zbavovat slabých, starých či jinak nemohoucích kusů? V lese ani v buši kafilérku nenajdeš.
Navíc, kam si má tygr a jemu podobní dojít pro kus masa k jídlu? Těžko se budou jen pást, viď?
Tak včera to byly u mne koně na závodišti ve Velké Chuchli. Na hraní nebyli, na sázení raději také ne. Ale parádní, závodili, lehcí jezdci, a ta jména koní...Bellator, Macallan, RAbit Zoustar...
Vy si jděte do Kauflandu koupit Staropramen a špekáčky v akci . Nemusíte se bavit a nudit irelevantními odpověďmi . Uch*le
vegan
Až po vás, první jdu na zahradu si natrhat čerstvý salát, travičku zelenou. mimochodem co je na slově úchyl sprostého že ho cenzurujete? Jinak má odpověď není irelevantní je pouze upřímná a je to můj názor, který vás zajímal.
Táta/řezník říkával: Nezaměňuj jídlo za hračku. Nikdy zvířeti, které později sníš, nedávej jméno. Jsou zvířata na hraní a jsou zvířata k užitku, tedy k jídlu. Já mám ráda a nikdy bych nejedla psy a kočky. A také zakrslého králíčka bych nesnědla. A nejen proto, že je plný očkování. Jasně že je těch zvířátek více, třeba rybičky, papoušci, andulky, myšky, veverky, potkánci atd.
kallyp
A proč si myslíte, že je pes lepší, než prase? Prase je dokonce chytřejší, než pes. Prase není na jídlo, to jen člověk to takhle vymyslel. Příroda prase k jídlu sama neurčila. Nechápu, jak někdo může milovat zvíře na jedné straně - psa - a zároveň se cpát druhým, jemu vlastně velmi podobným. A to při plném vědomí toho, jak se s těmi zvířaty v chovech zachází. Jak do nich kopou, vadné "kusy" usmrcují mlácením o železné hrazení, když se jim to nepovede klidně ho nechají umírat v popelnici. S vědomím, že prasnice žije v kóji, kde se nemůže ani otočit... Tak dobrou chuť
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.