Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké máte rádi zvířata

Od: mrkvickova odpovědí: 24 změna:
Se kterými zvířaty si dobře rozumíte a rádi hrajete?

24 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Žádný ! Teď mi kočka okusuje pantofli,ve které bohužel vězí moje noha ! Já do ní vepřovou pečeni a ona do mě zoubky?!

Jaké máte rádi zvířata

hodnocení

3x
Já si z jídlem nehrají.
Věřím , že máte smysl pro humor , ale toto je opravdu irelevantní odpověď..
Jděte si dát vepřový řízek a pivo a pusťte si ČT 1

Zvířata přeci nejsou na hraní.

mario, řízek a pivo není irelevantní odpověď?

kallyp
@jenyk Zvířata nejsou na hraní, s tím by se souhlasit dalo. Máte ale pocit, že jsou zvířata na jídlo? Jako že to je jejich primární účel tady na zemi?
Zeptejte se Lva nebo Tygra, jestli jsou zvířata na hraní, nebo na jídlo ;)

kallyp ano, mám pocit, že jsou zvířata na jídlo. Nemyslím si to jen já, ale veškeré masožravé zvířectvo na planetě. Pravda, v lidské populaci žijí podivíni, co nejí maso. Budiž, je to jejich věc.

Nebo jak se má příroda zbavovat slabých, starých či jinak nemohoucích kusů? V lese ani v buši kafilérku nenajdeš.

Navíc, kam si má tygr a jemu podobní dojít pro kus masa k jídlu? Těžko se budou jen pást, viď?

fram
hodnocení

3x

Tak včera to byly u mne koně na závodišti ve Velké Chuchli. Na hraní nebyli, na sázení raději také ne. Ale parádní, závodili, lehcí jezdci, a ta jména koní...Bellator, Macallan, RAbit Zoustar...

Jinak ale - pes přítel nejvěrnější.

vegan
hodnocení

2x
S hovězím steakem , nejlépe krvavý a pěkně fresh.
Vy si jděte do Kauflandu koupit Staropramen a špekáčky v akci . Nemusíte se bavit a nudit irelevantními odpověďmi . Uch*le
vegan
Až po vás, první jdu na zahradu si natrhat čerstvý salát, travičku zelenou. :) mimochodem co je na slově úchyl sprostého že ho cenzurujete? Jinak má odpověď není irelevantní je pouze upřímná a je to můj názor, který vás zajímal.

uri
hodnocení

2x

Se šváby si rozumím, jsou to hodní chrobáci, na koleji nám žerou štenice

hodnocení

2x
Králíčky, prasátka slepičky, husičky. Já nejsem vybíravý. Zvířata mi nevadí ani pečená ani dušená. Ani smaženými nepohrdnu.

hodnocení

1x

Táta/řezník říkával: Nezaměňuj jídlo za hračku. Nikdy zvířeti, které později sníš, nedávej jméno. Jsou zvířata na hraní a jsou zvířata k užitku, tedy k jídlu. *hej*Já mám ráda a nikdy bych nejedla psy a kočky. A také zakrslého králíčka bych nesnědla. A nejen proto, že je plný očkování. Jasně že je těch zvířátek více, třeba rybičky, papoušci, andulky, myšky, veverky, potkánci atd.

kallyp
A proč si myslíte, že je pes lepší, než prase? Prase je dokonce chytřejší, než pes. Prase není na jídlo, to jen člověk to takhle vymyslel. Příroda prase k jídlu sama neurčila. Nechápu, jak někdo může milovat zvíře na jedné straně - psa - a zároveň se cpát druhým, jemu vlastně velmi podobným. A to při plném vědomí toho, jak se s těmi zvířaty v chovech zachází. Jak do nich kopou, vadné "kusy" usmrcují mlácením o železné hrazení, když se jim to nepovede klidně ho nechají umírat v popelnici. S vědomím, že prasnice žije v kóji, kde se nemůže ani otočit... Tak dobrou chuť
konickova
Mam ráda koně.

Je dobré zamyslet se, co k čemu je. Tolik kraválu třeba pro kožené bundy, kabelky, boty, králíčí kožíšky. A co s těmi kůžemy jatečných zvířat? Spálit?

liska5
hodnocení

1x

Kůzlata. Jak hned po narození nadsakakují a nevadí jim, že sebou plesknou, hned vstanou s hopsají znova. Jsou to roztomilí neposední čumáčci.

nerentier
hodnocení

0x

Obecně by se dalo říct, že mám rád všechna zvířata s výjimkou opic, protože až příliš připomínají lidi.

1267
hodnocení

0x

Já mám ráda ptactvo. Hlavně papoušky. Jsou nádherní.

makk
hodnocení

0x

Nejlepší je pes, nejhorší je člověk.

Ale i pes je jedlý!

@diesel ano, je jedlý a není špatný. Jen se to už moc nejí. Kdysi dávno byly ve Staré Pace i psí jatka.

sasa*
hodnocení

0x

Paní Mrkvičková Jakááá máte rádi zvířata (stř.rod)!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]