Já myslím, že rozdíl je v tom, že v reklamě je výseč z živého koncertu, který byl na Floridě v Orlandu. Ale 100% jistý si nejsem.
pp
myslíte koncert Backstreet Boys, v tý reklamě to vypadá, že to je někdo úplně jinej. Děkuji za naznačenou stopu, tejrá mě, že to nemůžu najít. Ta skupina je určitě dobrá, tak to jen tak nevzdám, musím zjistit kdo to hraje, ta solovka je excelentní v originálu vůbec není.
pp
ještě bych doplnil, že v tý reklamě to Back. Boys určitě nejsou, to sou takový jelimani, jak je vidět ta kapela v tý reklamě to bude jinej nářez.
Pepa 678 se bohužel netrefil. V závěru reklamy je kratoučký záběr podia, jde tedy zřejmě o živé vystoupení nějaké skupiny. Podívejte se prosím na tuto reklamu, písnička je to fakt dobrá. Kdo to rozlouskne?
youtu.be/... písnička je to tahle (zkrácený text). Pravděpodobně. Co se týče toho koncentru ten je přidán a hudba hraje na pozadí nikoliv že by to zpíval přímo ten chlap na pódiu.
pp
melodie sedí, nechce se mi ale věřit, že tohle "pozadí" co je v tý reklamě nahrál někdo neznámý v garáži.
Jw to písnička od Backstreet Boys - I want it that way. Ten kytarista je pošle mě Bumlefoot - ex- Guns n Roses a pošle mě to zpívá Axl, sliuho jsem koumal kdo to zpívá a tohle mi přijde nejbližší barvou hlasu i stylem zpívání...
alicehyrek
Barvou i soundem bych to dal na Kissin Dinomite. Fakt pěkný. Taky jsem pátral
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.