Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

V Tescu nabízejí 250g sádlo za 69,90 kč

Od: esca4 odpovědí: 19 změna:

Běžné konzumní škvařené sádlo 250g ve tvaru cihly, (bílo červený obal),to nejobyčejnější se objevilo u nás za neuvěřitelnou cenu 69,90 kč.Vyhledala jsem si na netu,že cena je na 500 g a ne za polovinu.Nechala jsem si zavolat obsluhu z kanceláře,ta šla na pokladnu a ověřila cenu za "správnou".No nic,já jsem si koupila pak jinde,ale zítra napíšu email na Tesco,kde jsem v club tesco,jak klamou spotřebitele i po upozornění.

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

k2
hodnocení

4x

Dekujeme za informaci. Po Vasem upozorneni si tedy v Tesco 1/4kila sadla si za 70,- kupovat nebudeme.

ben®
hodnocení

4x
Dobry den, nesleduji burzu kazdy den. Je to dobra cena? Mam akcie sadla nakupovat nebo prodavat? Zdravim!
kveta1

Tato komodita bezesporu teď poletí raketově vzhůru. Země OPEC již tuto změnu v TESCO zaznamenali a začali celosvětově tuto strategickou surovinu vykupovat. Po 22. hodině již kurz dosahoval - 250g sádla = 2 barely ropy brent. Skvělá investiční příležitost, jak říkáme my investoři - Lambo soon.

liska5
09.05.23 09:02

*smich2**smich*

ben®

kveta1 - díky, díky, díky. Budu tedy investovat do sádla a věřit v jeho trvalou, resp. trvale rostoucí hodnotu .

Spíš akcie celého Tesca:))

dio
hodnocení

4x

Ceny zde nakup.itesco.cz/...

Pani si popletla vic jak 3x drazsi Gourmet Gornitzki/... a to obycejne Tesco Sádlo (99/Kg)

Tak jednoduché to je.

kveta1
To nevadí. Takových duševních velikánú se na Václaváku schází několikrát ročně desítky tisíc. Vědí naprosto přesně, jak by řídili tento stát bez peněz,v reálu mají problém si spočítat výplatu a koupit obyčejné sádlo. Demisi, demisi, už jsme tady, my jsme tady doma, ...
esca4
hodnocení

pro dio - Pletete si to vy,aniž byste se namáhal !

V Tescu nabízejí 250g sádlo za 69,90 kč
esca4
hodnocení

PRO : květa 1 ...- do astronomické ceny sádla průmyslově zpracovaného k tomu,kde 1kg 280 kč nemá nic společného k vašemu obdivu nejhorší vlády a urážky mé osoby

a protestu občanů na VN

fgh

Sadlo vsechno: nakup.itesco.cz/...

Sadlo Tesco normalni nakup.itesco.cz/... 24,90 Kč/ 99,60Kč/kg

Sadlo cerveny vase nakup.itesco.cz/... 69,90 Kč / 279,60Kč/kg

Sadlo hodne mastny ČERVENÝ nakup.itesco.cz/... 69,90 Kč / 349,50Kč/kg

ps: jeste nejaky dotaz? Chcete vyber tak ho mate. Ze se neorientujete uz je druha vec

Hlavní je k tomu hned přidat nejhorší vládu všech dob :)

111®
hodnocení

2x

nakupjte v Lidlu 200g/20,-Kč

samesadlo
09.05.23 00:01
hodnocení

0x

liska5

Kdo maže ten jede...Hlavně, že je veselo poránu..*smich*

hodnocení

0x

Není tady těch náhodných stížností nějak moc poslední dobou? Jako já chápu volná diskuze a tak. Ale bývalo to tady tak časté?

To je lampárna zavřená nebo si zase někdo hrál se směrníkem?

liska5

Jste tu teprve 244 dní. Jaké tendence asi registrují ti, co jsou tu přes 10 let?!

dylin
Mě hlavně děsí, že tihle lidi, co si neumí koupit sádlo nebo to řeší jako prioritu číslo 1, rozhodují skrze volby o tom, jakým směrem se má provádět mezinárodní politika a jaké budou výdaje státu.

hodnocení

0x

Prostě to zkouší. Sádlo je sádlo a jestli je bio nebo ne, na tom vubec nezáleží. U nás v masne mají sádlo za 195kc 5litru kyblík. Kolik to muže být? Cca 4,5kg?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]