Nejste přihlášen/a.
Běžné konzumní škvařené sádlo 250g ve tvaru cihly, (bílo červený obal),to nejobyčejnější se objevilo u nás za neuvěřitelnou cenu 69,90 kč.Vyhledala jsem si na netu,že cena je na 500 g a ne za polovinu.Nechala jsem si zavolat obsluhu z kanceláře,ta šla na pokladnu a ověřila cenu za "správnou".No nic,já jsem si koupila pak jinde,ale zítra napíšu email na Tesco,kde jsem v club tesco,jak klamou spotřebitele i po upozornění.
Tato komodita bezesporu teď poletí raketově vzhůru. Země OPEC již tuto změnu v TESCO zaznamenali a začali celosvětově tuto strategickou surovinu vykupovat. Po 22. hodině již kurz dosahoval - 250g sádla = 2 barely ropy brent. Skvělá investiční příležitost, jak říkáme my investoři - Lambo soon.
kveta1 - díky, díky, díky. Budu tedy investovat do sádla a věřit v jeho trvalou, resp. trvale rostoucí hodnotu .
Ceny zde nakup.itesco.cz/...
Pani si popletla vic jak 3x drazsi Gourmet Gornitzki/... a to obycejne Tesco Sádlo (99/Kg)
Tak jednoduché to je.
PRO : květa 1 ...- do astronomické ceny sádla průmyslově zpracovaného k tomu,kde 1kg 280 kč nemá nic společného k vašemu obdivu nejhorší vlády a urážky mé osoby
a protestu občanů na VN
Sadlo vsechno: nakup.itesco.cz/...
Sadlo Tesco normalni nakup.itesco.cz/... 24,90 Kč/ 99,60Kč/kg
Sadlo cerveny vase nakup.itesco.cz/... 69,90 Kč / 279,60Kč/kg
Sadlo hodne mastny ČERVENÝ nakup.itesco.cz/... 69,90 Kč / 349,50Kč/kg
ps: jeste nejaky dotaz? Chcete vyber tak ho mate. Ze se neorientujete uz je druha vec
Není tady těch náhodných stížností nějak moc poslední dobou? Jako já chápu volná diskuze a tak. Ale bývalo to tady tak časté?
To je lampárna zavřená nebo si zase někdo hrál se směrníkem?
Prostě to zkouší. Sádlo je sádlo a jestli je bio nebo ne, na tom vubec nezáleží. U nás v masne mají sádlo za 195kc 5litru kyblík. Kolik to muže být? Cca 4,5kg?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.