Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hodinky playboy

Od: monulik11 odpovědí: 16 změna:

Zdravím, chtěla bych se zeptat zda hodinky, které dávám pod text lze zkrátit...jsou dlouhé 20 cm a potřebovala bych menší obvod, někde jsem slyšela, že to jde tak nevím ...poradí někdo...moc by mi to pomohlo :) mooc děkujii a přeji příjemný den...

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

raadek*
hodnocení

0x
Zajdi si do hodinarstvi a tam ti reminek za par korun zkrati. R.
monulik11
hodnocení

Fakt? a dívals ses jaký ty hodinky jsou? :-D aby sem tam nedošla a ti mi neřekli, že to nepůjde...

pepane*

;)Jestli mysliš tyto, tak tam s nima musíš stejně zajít.Asi je všude zmenšovat nebudou.

Hodinky playboy
raadek*
Tak ted nevim. Pokud to jsou hodinky, ktere ukazala pepanka, tak se radeji zeptej prodejce jestli jde ubrat clanek nebo jakym zpusobem se zkracuji. Samozrejme jdou ve zlatnictvi zkratit i nezkratitelne naramky, ale cena je vyssi. R.
monulik11
hodnocení

No právě já se prodejců ptala...a jeden, že je ještě neprodával, takže ani nezkoušel a ostatní neví..ale udivuje mě, že někdo prodává hodinky a neví zda se dají zkrátit...zajímavý a kolik to zkrácení může stát kdyby to šlo zkrátit?;)

raadek*
Jestli je chces koupit v e-schopu, tak nekteri prodejci zbozi ani neznaji. Proste to objednaji a preposilaji z nejakeho skladu zakaznikovi. Vyhodnejsi jsou internetove obchody s kamennou prodejnou. Koukal jsem, ze na reminku nejake clanky jsou. Spojuji se protazenim silnejsim a tvrdsim dratkem, takze ho akorat kousek vytlacis nejlepe kvalitnim pripinakem s plastovou hlavickou a vytahnes klestema. To same udelas na dalsim clanku, ktery musi zapadnout do predchoziho a nakonec to tim dratkem zase spojis. Kdyz si na to netroufnes, tak ti to muze udelat nejaky zkusenejsi kluk nebo v tom hodinarstvi bych to typoval do 50kč. R.
monulik11
hodnocení

Chlape kdybych tě neměla :-D tak doufám, že to pujde, ale radši se někde zeptám ještě..jo já mám doma šikovných chlapů :-P tak okey...moc si mi pomohl...*srdce*

raadek*
Diky Moničko za poklonu. Jeste jsem si vzpomel, ze na vnitrni strane clanku jsou u nekterych reminku šipky, kterym smerem mas tu hridelku vytlacit. R.
monulik11
hodnocení

Jo takže by to mělo jít říkáš :-P, takže nepusim obcházet hodinářstvíí, zvládnu to sama *smich*?!...kvůli nim cokoliv..:-D jsou luxusní žeee :-P

raadek*
Ja mam trosku jiny vkus, ale kdyz pises, ze jsou luxusni tak asi jo. Hold nejsem zenska. Za predpokladu, ze se opravdu da reminek zkratit, tak to zvladnes i ty, kdyz vis jak na to. Pri tom vytlaceni dratku budes muset trochu pritlacit, protoze je to udelano tak aby dratek samovolne nevyjizdel. U nekterych reminku je dratek jakoby rozdvojeny, proto je dulezity smer vytazeni. Vetsinou tam byvaji prave ty šipky. R.
monulik11
hodnocení

Jo jasnéé tak já to asik risknu :) ale jakto nepůjde tak je budeš nosit ty ok?

raadek*
Ja je klidne odnosim, ale pri mem stylu zivota jim davam zivotnost max. pul roku. Jsem trochu ujetej na strojky Ronda, ktere tyto hodinky opravdu nemaji. Neboj, urcite to dobre dopadne a jsem si jistej, ze ti budou sluset. R.

monulik11
hodnocení

;) oukey :-P tak já ti pak dám vědět jak...a nebo kdybych si náhodou nevěděla rady :-D a už utrácet nebudu :-D musím šetřit na autko bo nějakou mašinu :-D, všeci kolem si rajtojou a já tak prd :-D

monulik11
hodnocení

Ahoja...jen sem ti chtěla dát vědět ...hodinky jsou zkrácenéé a šlo to dobře...tak kujíí moc za rady..

raadek*
mil®

Budeš muset obejít víc hodinářství. Měl jsem stejnej problém, až jsem našel, kde mi je zkrátí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]