Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nepohodlné rifle, škrtící pásek, pocity horka

Od: zzz odpovědí: 7 změna:
Dobrý den,
spoustu let mi nejsou pohodlné rifle. Vždycky jsem si je ve škole potají každou chvíli popotahoval, protože se mi nad ně vždy vysoukaly trenky a tlačily mě a bylo mi horko v rozkroku. Když jsem si utáhl pásek, nesoukaly se tolik, ale zase mě škrtil pásek.
Má někdo stejný problém? Někdy je mi takové horko, že si je popotahuji každou chvíli, kdy sedím ve škole. Horko mi bývá i v jiných kalhotách. Je mi 17 let.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sasa*
hodnocení

0x

No tak nos sukni- jako skotové!

pb®
hodnocení

0x
Tak zkus jiný typ kalhot a nebo třeba tepláky. Můj syn chodí jen v teplákách, džíny na sebe odmítá vzít. Zprvu mi to bylo proti srsti, teď už ho já nechávám. Nemyslím že je zdravé, aby člověk proseděl několik hodin v upnutých kalhotech. Cévy, lymfatický systém, všechno tím trpí. Do letadla se lidi oblékají pohodlně a to letí jen občas. A ve škole mají 5x v týdnu 5,6,7,8 hodin sedět upnutí v riflích?
sallyn
A až půjde do práce, půjde též v teplákách, protože je to 5x týdne na zhruba 9-10h včetně cesty?
Já tedy tenhle teplákový trend nedávám. Neříkám, že má dítě být sešňerované kravatou, ale tepláky do školy jsou prostě děs. Byť nejsem stará, tak v tomhle jsem stará škola a do školy v tom lepším, stejně jako do práce
pb®
Až půjde do práce, bude nosit montérky, stejně jako jeho táta. Taky ni tepláky dost vadily, ale ta tam je doba, kdy páni bez klobouku nevyšli na ulici a dámy se neobešly bez rukaviček. Do Rudolfina měl kalhoty, košili a kravatu. Když můžou holky všeho věku běhat po městě v legínách, což je sportovní oblečení, proč by nemohl kluk v teplákách. Ať si ve škole třeba mylí, že na pořádné oblečení nemám peníze. Já jdu taky dost často do obchodu ve sportovním, to když se cestou z kola či bruslí stavuju na nákup.

hodnocení

0x

Jak jednoduché, mladý muži.Už jsi téměř plnoletý, nwn zda-li si vybíráš oblečení sám nebo s rodiči,což je ve tvém věku už téměř jedno, takže asi takto, moje rada a zkušenost : Když kupuji jakékoliv kalhoty-obléknu je a projdu po prodejně, udělám pár dřepů...-pokud vyhovují-beru. A je jedno zda džíny nebo tesilky-tedy kalhoty obleku, Prostě musím se v nich cítit pohodlně. Pásek už dávno nenosím, když je třeba , tak raději šle.

hodnocení

0x

Máš 17 rokov, si vo vývoji a stále rastieš. Možno by si mal tatkovi, alebo mamičke povedať, že by bolo načase, aby ti kúpili rifle väčšie. Predsa len si už za tých spoustu let vyrástol. A trenky vymeň za boxerky.

hodnocení

0x

Podobný problém jsem měl ve tvém věku taky :) A dodnes mi konfekční kahoty moc nesedí.

Tehdy jsem to řešil tak, že jsem si koupil střih a pevnou látku a ušil si kalhoty svoje, na míru (no spíš volné, ale pásek to jistil). Dalo to práci, ale zato byly pohodlné :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]