Nejste přihlášen/a.
spoustu let mi nejsou pohodlné rifle. Vždycky jsem si je ve škole potají každou chvíli popotahoval, protože se mi nad ně vždy vysoukaly trenky a tlačily mě a bylo mi horko v rozkroku. Když jsem si utáhl pásek, nesoukaly se tolik, ale zase mě škrtil pásek.
Má někdo stejný problém? Někdy je mi takové horko, že si je popotahuji každou chvíli, kdy sedím ve škole. Horko mi bývá i v jiných kalhotách. Je mi 17 let.
0x
Já tedy tenhle teplákový trend nedávám. Neříkám, že má dítě být sešňerované kravatou, ale tepláky do školy jsou prostě děs. Byť nejsem stará, tak v tomhle jsem stará škola a do školy v tom lepším, stejně jako do práce
0x
Jak jednoduché, mladý muži.Už jsi téměř plnoletý, nwn zda-li si vybíráš oblečení sám nebo s rodiči,což je ve tvém věku už téměř jedno, takže asi takto, moje rada a zkušenost : Když kupuji jakékoliv kalhoty-obléknu je a projdu po prodejně, udělám pár dřepů...-pokud vyhovují-beru. A je jedno zda džíny nebo tesilky-tedy kalhoty obleku, Prostě musím se v nich cítit pohodlně. Pásek už dávno nenosím, když je třeba , tak raději šle.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.