Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je tohle podle vás normální?

Od: alex23 odpovědí: 7 změna:

Potřeboval jsem najít použité cihly. No a hádejte co mi našeptávač bazoše začal nabízet po napsání "použité,, hned jako první prostě kalhotky, tanga, dámské spodní prádlo. To si lidé jako kupují?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkuste místo použité napsat cihly z bouračky !

hodnocení

0x
Vyhledávač vám jako první nabídne to co už jste někdy hledal,nebo o tom zjišťoval nějaké informace.
Algoritmus

hodnocení

0x

Každé zboží má svého kupce *smich*

hodnocení

0x

Já hledal ukončení neschopenky, a jak jsem napsal uk tak na mě okamžitě vylítl ukroflag.

A teda nvm, že bych zrovna tohle někdy vyhledával.

hodnocení

0x

Kdyby to nikdo nekupoval, tak to nikdo nenabízí.

V Japonsku na to mají prodejní automaty na ulicích.

hodnocení

0x

Ten našeptávač je v tom nevinně, prostě jen nabízí často zadávaný textový řetězec. *smich* Ono se to nezdá, ale podobných úchylů je poměrně dost. Nejhorší je, že jim jdou na ruku často třeba puberťáci - kamarádka mého syna se kdysi podřekla, že si takto běžně vylepšuje kapesné - že jí za spoďáry dávají aspoň pětikilo, ale i litr.V té době jí bylo 17 a vůbec jí nedocházelo, že když má někdo v hlavě takový binec, že ho rajcují ojetý spoďáry, může taky zatoužit po něčem víc...

liska5

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]