Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdo vyhraje MS ve fotbale?

Od: kijiu odpovědí: 11 změna:

Kdo vyhraje MS ve fotbale? Koho tipujete? ;)

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepane*
hodnocení

0x

;)Já tipuji, že vyhraje ten nejlepší.

vosikac*
hodnocení

0x

*jasne* Tipnu si Argentinu, přeju si běh nahatého Maradony :D

ar*

Nooo Vosikáči tak to já bych to raději přál Paraguayi. Přeci jenom ta jejich modelka vypadá lépe než Maradona.*smich*

fany08*
02.07.10 14:21
hodnocení

0x

Německo.

vosikac*

Tak to jsou jediní, kterým to nepřeju :-P

pepyk93*
hodnocení

0x

Německu bych to přál,ale vyhraje Brazílie...;)

/Doufám,že ještě nevypadli...*smich*/

lidka*

Tak už ne, Brazílie už to obrečela. *plac*Byl tam v záběru malý kluk s tátou a ten klučina tak plakal, jak kdyby mu vzali nejoblíbenější hračku. *mala*

doplněno 02.07.10 19:19:

Ale Berdych zaslouží velikánskou pochvalu! *palec*

jabraka*

Lidko,to je ale nápad! Příště dáme návrh,ať nominují Berdycha do národního fotbalového týmu!Ten bude šlapat až do roztrhání těla.

lidka*

Já si myslím, že by to nevzal. *stop* V tenise mu nic nechybí, tak proč by zachraňoval fotbal. Ale souhlasíš, že pochvalu si zaslouží. Uvidíme dneska, jak si poradí s Nadalem. *palec* Moc bych mu to přála. *tuc*

tesyk*
hodnocení

0x

A neni to jedno...?

jabraka*
hodnocení

0x

Po včerejšku je to jasné,bude to SRN.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]