Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Potřebuji poradit

Od: natyska odpovědí: 8 změna:

Když se upír napije krve člověka co má AIDS tak ho taky dostane nebo ne? Moc to potřebuju vědět už týden kvuli tomu nespím

výtka
Upozornění od sys hejkal 04. 05. 2023 22:37:32
Správně zvolená poradna a rubrika, kam dotaz patří, může citelně zkrátit čas k vyřešení otázky. Předmět otázky by měl vyjádřit podstatu problému, ne že jde o problém, potřebujete pomoc atd.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x
Být Vámi vyhledám nějakou odbornou pomoc. Nejlépe asi bílý zámeček v Bohnicích nebo psychiatra. Páč není normální aby někdo nemohl spát nad něčím a trápit se něčím co existuje pouze v pohádkách. PS: Jaká VPN je to dnes?

nerentier
hodnocení

3x

Ne. Na zvířata se AIDS z člověka přenést nedá. *kafe*

doplněno 04.05.23 19:22:

pepa678: Proč tolik povyku? Dotaz je zcela legitimní. Tazatel se zřejmě choval nezodpovědně, nyní vyráží na dovolenou v Jižní Americe a není mu lhostejný osud tamější fauny. *vtip*

Pokud týden nespal, řekl bych že myšlenkami v Jižní Americe již je

dio
hodnocení

0x

A neni nahodou aids nakazlivejsi smerem krev-krev? Takze piti nebo dotyk az tak infekcni asi nebude

hodnocení

0x

To se musis zeptat nejake, co rada polyka.

hodnocení

0x

Ne ne. Není přenostný pozřením. Úpír v hubě nemá krevní buňky, které vir potřebuje k životu a množení. Leda, že by měl v hubě ranku a vir se tak dostal do krve. Jinak ale žaludeční šťávy vira zlikvidují. *hej*Klidně spi! Navíc, na trhu už je nový česnek. Je modrý a tak ostrý, že mě pálí oči, jen se na něho podívám. Svěcenou vodu nedoporučuji, kdo ví, kdo si v ní máčel ruce.

hotchner*
hodnocení

0x
Nedej se odradit od zdejších posměváčků! Neboj se, upír se nikdy nemůže nakazit žádnou nemocí, je absolutně imunní. Viděla jsi filmovou sérii Underworld? Je naprosto skvělá! Já osobně mám k upírům blízko, ve dne jsem celý mdlý, v noci cítím příval energie. Odjakživa mě fascinují potoky krve, poslouchám třeba skupinu Cradle of Filth. Zde na planetě existují dva typy upírů, a to hmotné a duchovní, ti druzí sají pouze energii. Ale před obyčejnými lidmi se schovávají, jsou nepochopeni.
hotchner*
05.05.23 16:59

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]