Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čtvrtý mobilní operátor v Česku bude?

Od: ladislavnemec odpovědí: 6 změna:
V Česku se stále mluví čím, dál, tím, víc, že čtvrtý síťový mobilní operátor zde chybí! Vláda a Český telekomunikační úřad se tehdy měl k tomu, že čtvrtého síťového mobilního operátora najde. Dovolím si tvrdit, že ani po 10 letech co máme na výběr z "virtuálů" je telekomunikační trh pořád stejný bez výrazné konkurence! Poskytovatelé spíše končí vzpomeňme třeba na Tele2 nebo teď nedávné sloučení UPC. Ani Nordic Telecom nedokázal dlouhodobě vydržet v mobilní síti! Těžko říci jak dlouho vydrží GoMobil. Ve čtvrtek 1. června 2023 od 14:00 hod. do 19:00 hod. na náměstí Republiky budete moci podepsat petici s dlouhodobým nesouhlasem drahých tarifů. V mém aktivním zájmu je do Česka přivést výhodnější tarify ať třeba máme tarif 40 GB dat, 4000 volných SMS, 4000 volných minut za 400,-- Kč měsíčně. Dále jsem pro partnerskou spolupráci stylem o nás, bez nás. Věřím, že velká silná obchodní značka může mít mnohem větší úspěch než lokální přeprodejce tarifů. Je potřeba O2, T-Mobile, Vodafone značně konkurovat a odebrat jim alespoň 1 000 000 zákazníků. Za předpokladu, že se podaří působit v letech 2024 až 2027 tak věřím tomu, že by do budoucna třeba po 3 nebo 5 letech mohlo jít působit také na Slovensku. Dost bych podpořil značku 4ka.
Čtvrtý mobilní operátor v Česku bude?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Já nevím. Mobil používám dost, na netu jsem každý den a stačí mi 1,5 giga dat měsíčně, psát přes sto SMS denně, to bych už nedělal nic jiného, navíc k tomu ještě denně provolat více než dvě hodiny.
Tohle všechno spotřebovat, tak nepustím za celý den mobil z ruky. Tedy pro mě naprostý nesmysl.
Ale uznávám, že jsou magoři, co se bez mobilu v ruce nedokáží ani podrbat za uchem. A dávat o tom zprávy, fotky a videa do celého světa.

david*
hodnocení

0x
Orange by mohl doraziť do česka.
Orange není žádná výhra ten se mile rád přizpůsobí místním podmínkám. V Polsku nabízí super neomezenky ale na Slovensku jim nedá nic navíc proti místní konkurenci. Dokonce tam ani neplatí Polákovi volná data když tam přijede se simkou Orange pl.
luxpe
hodnocení

Orange v Česku nechce nikdo působí u třech našich sousedů a v žádné z nich není tak úspěšný. Na Slovensku si vede velmi dobře 4ka a O2, v Polsku zase Plus, zajímavé je, že třeba T-Mobile měl být také převzatý PPF a těžko říci zda-li změna na Yettel, ale pravděpodobně ano, v Německu si vede Vodafone a Telekom, v Rakousku zase A1 a Drei. Je moc dobře, že Nordic Telecom už o to neusiluje. V Česku čtvrtý mobilní operátor nebude když PPF uspěl a má O2 kterého v Česku a na Slovensku jen přejmenuje v nejbližší době. Snížení cen se sotva dočkáme.

nerentier
hodnocení

0x

OT: Nejsem odborník, tudíž mohu být na omylu...ale někde zaznělo tvrzení, že se dokonce vyplatí sjednat tarif v Polsku a tady fungovat v roamingovém režimu. Nevím, ale nedivil bych se tomu. *nevi*

Samozřejmě se to vyplatí ale operátor může ve chvíli kdy roamingový režim převýší domácí provoz požadovat po zákazníkovi vysvětlení a následně mu vyměřit dodatečné poplatky za data i volání. EU výši těch poplatků každoročně snižuje takže je šance že se brzy vyplatí používat Polské (Rumunské—Bulharské) simkarty i přes to.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]