Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pomluvy, lži a přesudky

Od: daniela odpovědí: 2 změna:

Prosím vás poraďte mi jak se mám zachovat, aby jsem v ostatních očích nebyla ta špatná já? Stačí jeden člověk, který umí napáchat tolik vnitřní bolesti a nemít vůbec nikoho komu by jsem se mohla svěřit nebo vyplakat na rameni. Všichni věří jemu, protože se umí přetvařovat a na mě koukají jako na rodinného blázna. Jak jim mám ukázat jeho pravou tvář. Přeji si, aby všichni prohlédli tu jeho masku.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Pokud to nevidí, tak jimi opovrhujte. Časem na to přijdou. Pro vás je rada: mějte to u řiti.. Stejně s tím nic neuděláte a blbcům přece nemá cenu neco vysvětlovat. Chcete být v jejich očích za tu dobrou, ale nestojí to za to, stejně nebudete. Musíte sama vědět, jak to je a podle toho se řídit :)

03.05.23 09:56
hodnocení

0x
Pomluvy, lži a přesudky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]