Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký počet civilistů by zvládlo jít do frontové linie

Od: matous odpovědí: 19 změna:

Kdyby Vám nařídili povinně v rámci mobilizace, že máte jít na pomoc spojenci do války tak kolik lidí by dokázalo ovládat vojenskou techniku aniž by k tomu měli potřebný vojenský vycvik a přesto by dokázali bránit svojí vlast?

zámek
administrátor uzavřel tuto otázku

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Tak jak? Jít na pomoc spojenci, nebo bránit svoji vlast?
jurajec
hodnocení

Ono je to v podstatě jedno, protože by byl rozhodující věk od 18-60 let povinný odvod na frontu.

Máš alespoň nepatrný rozhled jak celá věc funguje?
Pověz nám něco o tvém pohledu.

hodnocení

2x
Ke všem strojům ať jsou to svářečky, tanky, obráběcí stroje, rakety apod. musíte mít nějakou kvalifikaci/výcvik na manipulaci s daným strojem. Já pochybují že by při mobilizaci dali do tanku někoho kdo tank vidí poprvé naživo. Nejdříve bude potřeba nějaký výcvik. Navíc nechápu bránit svoji vlast a pomoct spojenci, že by další VPN? *zmateny*

hodnocení

2x

Nějaká pomatená otázka, tak jdete pomáhat (teda válčit) nebo se bránit

@jenyk rychlejší :-D než sem to naťukal

nacelnikjura

K uvedení země do válečného stavu nebo stavu ohrožení státu jsou potřeba hlasy nadpoloviční většiny všech poslanců (101) a senátorů (41). Pokud je dolní komora rozpuštěna, vyhlašuje válečný stav Senát. Samotné nařízení mobilizace už má v gesci prezident republiky coby vrchní velitel ozbrojených sil, ovšem na návrh vlády.

hodnocení

0x

A jéjé zase známá(y) schizofrenik*zed*

jurajdahajda
hodnocení

Juraja:Copak že nejsme nyní v práci ve výrobní hale? Nechtěl byste se ztratit náhodou odsud.

Prozradím vám malé tajemství, právě jsem v práci*frajer*

jurajdahada

Juraja:zašívárna na noční směně a mzda na hodinu stále běží, že? Mistrová asi je na čarodejnicích předpokládám.

Ne normální noční směna. Mistrovou nemám,. Jsem sám sobě pánem*smich*

Hele, nechcete raději psát pod jedním nickem, ono to pak vypadá líp a tak nějak se nezesměšňujete;)

jurajdahada

Vždyt píši Vám pod jedním Nickem,ale nejsem tazazatel,protože jsem holka.

Ještě se musíte hodně učit;)

Co znamenají barvy v hlavičce odpovědi?

poradte.cz/...

Jurajdahada a p., napadá mě jediná věc - co že to prý řekli obránci Hadího ostrova? Pro tebe jako dělaný...*smich*. Jsi "ruská válečná loď"?

liska5
hodnocení

0x

Asi jen profesionálové a pak pár hobíků. Byla chyba zrušit základní vojenskou službu. Mohla zůstat ve zkrácené verzi a chlapi by byli aspoň částečně v obraze. Demokracie se nemá přehánět. Tady by se většina chlapů šprajcla, velká část zdrhla nebo si nechala naordinovat nějakou diagnozu.

matous

To máte pravdu, kdo nemá s vojenským výcvikem zkušenosti a neumí obsluhovat vojenskou techniku by asi tam moc platný nebyl, ale branný zákon by se na to neptal.

hodnocení

0x

Z rusov sa tu smialo,že koľko ušlo do zahraničia pred mobilizáciou. Čo myslíte,že by ich odtial utieklo viac alebo menej,sme väčší vlastenci ako oni? Posledný branci sú myslím už okolo štyridsiatky. Žeby dnešná mládež naučená bojovať v PC hrach to zvládla?

Zvládla,... přece má tři životy*smich* a s patchem nesmrtelnost

007cz
Slavco, žoldák co za prachy vraždí na území cizího státu není vlastenec. Vlastenec je ten co brání svoji vlast.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]