Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
jako filmový nadšenec bych rád psal recenze filmů. Uvažoval jsem o názvu webu, ale spousta jich je obsazených. Nakonec jsem našel objevil doménu cinefil.cz kterou je ochoten její majitel prodat. Nejsem si však jist, jestli v této zemi vůbec někdo rozumí pojmu cinefil = osoba s intenzivním zájmem o film.
Díky za Vaše názory, případně návrhy jiných názvů.
Csfd je filmová databáze, prošpikovaná hromadou reklamy. Existují jiné weby s recenzemi a mají návštěvnost. Pokud vím, že to chci dělat jinak, tak v tom nevidím problém. Ale chápu, že pokud jste schopen chodit jen do jedné hospody, jíst neustále jen guláš a celý život spát jen se svojí manželkou, tak že můj záměr nechápete
Položil by si nejdřív otázky, kolik chcete do toho investovat če kolik odhadujete, že to bude stát a kolik čekáte, že to vydělá a jak?
totak: Děkuji za Vaši starost, ale myslím, že takových 200.000 Kč do tohoto projektu by mělo stačit a to pro mě ekonomická sebevražda nebude ani kdyby to nevydělávalo vůbec nic. Jen do domácího kina jsem vrazil 5M. Určité věci dokážu dělat i pro zábavu. CSFD je masovka, a to i pro jednoduché jedince sledující mýdlové opery. Takový divák není CINEFIL. Jinými slovy, uvažoval jsem o něčem, co by bylo něco jako Lamborghini v automobilovém odvětví. To má oproti jiným značkám také mizerné prodeje a přesto je to pojem. Nicméně, Vaším příspěvkem jste v podstatě odpověděl na moji otázku - a to, že pojmu CINEFIL nikdo nerozumí
Nevím proč bych četl názory nějakého soliterního amatéra, když existují jednak db csfd a jednak stránky lidí, kteří se filmu věnují dlouhodobě a jsou zváni i do diskuzí ohledně filmů - např. Franta Fuka a jeho fffilm fffilm.name/...
Každý internetový deník má navíc své kritiky a rubriky na filmy.
To byste musel mít buď známé jméno, nebo být neskonalý literární a filmový talent, abych vám chodil na stránky.
Recenze Fuky už dávno nikoho nezajímají. Od té doby co je pod pantoflem a do mikrofonu nechá kvákat starou a štěkat čokly, mu lidi už ani neposílají prachy.
Navíc ta jeho doména s milionem F a koncovkou .name je naprosto idiotská a nezapamatovatelná. Jeho legrační stránka jede na bloggeru a má design 20 let nazpět. Tohle všechno je amatérismus.
cinefil.cz je skutečná doména 1. řádu. Už jen tohle by byl jiný level.
jenyk: Souhlasím, mám úplně stejnou zkušenost. Podíval jsem se na film s hodnocením 90% a pak dumal, jestli recenzenta někdo podplatil nebo jsem idiot. Vysoké hodnocení často mají filmy s větší hloubkou, které divák nemusí strávit, pokud není v určitém rozpoložení. Někdy dokonale sedne stupidní americká komedie s hodnocením 50%
Došlo mi o co ti jde - jsi doménovej spekulant a myslíš si, že to tu prodáš za těch 7000 EUR.
Kdybys to myslel vážně, dávno bys tu nic neříkající doménu koupil. Aby ti ten zázrak anonymně registrovaný a určený k prodeji někdo nevyfouknul.
Vypadá to, že nedodržuješ předepsanou dávku léků na tvoji paranoiu Přestože mám nadstandardní finanční zázemí, tak nekupuji to, co nedává smysl, proto jsem si nejdříve udělal rešerši a z reakcí je zřejmé, že většina lidí tomuto názvu nerozumí. Věděl jsem, že za tuto částku by mi doménu nikdo nevyfoukl
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.