Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak poznat lháře?

Od: daniela odpovědí: 10 změna:

Jak se pozná lhář, který to umí skrývat před rodinou, přáteli nebo před celým světem. Existují nějaké triky nebo rady jak ho prohlédnout a přimět ho, aby nazýval věci správným jménem. Děkuji za vaše rady či tipy.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Není to jednoduchá záležitost. Volby jsou tomu prikladem.

hodnocení

0x

Někoho znáte roky a neprokouknete ho. Na druhou stranu se říká, že každá lež se jednou provalí, takže si vyberte.:(

hodnocení

0x

Těžko. Donedávna jsem si myslela,že lháře poznám na první pohled. Dnes už vím, že to není pravda. Existují lidé, kteří dokáží klamat rodinu, příbuzné apod. desítky let a ještě se jich tito zastávají, když jim náhodou někdo řekne pravdu.

hodnocení

0x
Děda mi vždy v dětství mačkal nos..Prý "jestli bude měkkej,tak lžeš"...*smich* Spíš to byl chyták,jaká bude reakce..pochopitelně jako dítě jsem měl asi reakce, ze kterých poznal, že lžu*smich* S nosem to nic společného nemělo..Ale můžete to zkusit;)

xd
hodnocení

0x

Myslíte lhaní při hovoru? Pokud dotyčný není zkušený lhář a nijak se v tom nepohybuje, tak to jde poznat tak, že uhne očima do stran, znervózní, snaží se zmizet, potí se... prostě je nesvůj.

Pokud myslíte přetvářku, tak tam se to poznává dost blbě. Pokud jde o psychopata, tak se snaží být nejlepší přítel, ale často vás zraňuje. Jak tu ale někdo psal, každá lež se někdy provalí.

hodnocení

0x
Lháře poznáte dost těžko na první pohled. Pokud je občasný lhář zde to poznate z jeho těla. Jak se chová při lhaní ( skláněni hlavy, uhýbá pohledem nebo se hrbí, nadměrně se potí) jednoduše řečeno jeho chování není přirozené. Ale každá lež časem vyplave na povrch.

dio
hodnocení

0x

Záleží v čem lže. Laika bez zkušeností lze snadno ošálit. Ten má jedinou možnost - prověřit fakta.

asd1
hodnocení

0x

Ověříš si fakta...

makk
hodnocení

0x

Když ho znáte delší dobu, je to snadné. Pokud se vás to netýká, tak obvykle lež přizná (takové to: "Já mu řekl, že XY a měl jsem od něj pokoj"), případně radí lhát vám, když se ptáte jak řešit nějakou situaci..

nerentier
hodnocení

0x

Odpovím vám jako minule: Nijak; stoprocentní je pouze ono biblické - po ovoci poznáte je.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]