Nejste přihlášen/a.
Chtěl bych se zeptat něaké moudré emancipované ženy, proč rovnoprávnost nevypadá třeba nějak takhle:
Proč mě nějaká neosloví na ulici, nepozve do kina, nebo na luxusní večeři, kterou zaplatí, stejně tak jako taxíka. Pak mě pozve na diskotéku, kde se bude snažit opít tím nejdražším alkohoem aby mě mohla ojet? Taková rovnoprávnost by byla fajn!
říká zástupce pohlaví, které desítky tisíc let zotročovalo ženy, leckde to dělá dodnes a ještě v devatenáctém století mělo legální právo, které si samo napsalo, sebrat ženě majetek, děti i život.
Pane Michale, to myslím říkal pan Krtek6: rovnoprávnost končí tam, kde je třeba vytahat do 4. patra ledničku
Fyzickou nadřazeností to nekončí. Co třeba tenhle případ? Kde jsou emancipované šachistky prosazující zavedení jediné kategorie pro muže a ženy?
Takovou rovnoprávnost, jakou byste si přál, přece máme. Každá žena má právo pozvat vás na večeři, nebo k sobě domů. Není to však její povinnost. Stejně jako vy nejste povinnen balit hnusné a blbé děvčata. Žádná žena nechce incela, je to kvůli vaší odpudivé mentalitě.
To se samozřejmě děje, ale musíš mít tělo a ksicht nejméně jako světový model, být oháknut ve skvělém outfitu a ne jezdit ve špinavých montérkách a vytahaném tričku po Praze sockou.
Kdyby to bylo tak jednoduché, tak ženy nejsou tak složité... Často stačí asi i nějaká chemie nebo co. Znal jsem jednoho v montérkách, s pleší, nebohatý, nemytý a ženy na něho letěli jak slepice po flusu. My muži jsme nepřišli na to proč. Popravdě ani ty ženy to přesně nevěděly, určitě ne všechny.
Emancipovana
A to je ten problém. Chápu, že když budu vypadat jako kombinace Toma Cruise a Schwarzeneggera, že se stanu pro ženy prima hračkou. Ale u holek se to děje nejen když vypadají jako Cameron Diazová ale děje se to i když jsou jen průměrný a dokonce i když jsou hnusný jak pět let nemytý záchodový prkýnko v útulku pro bezdomovce! A to je předmět té otázky!
Jednoduché: všichni jsme si rovni, akorát někteří jsou si rovnější ale nezoufejte, v budoucnosti bude mít jeden muž v průměru sedm žen. Ty na sebe nebudou vůbec žárlit, budou si naopak pomáhat. Pracovat budou všichni, včetně muže. Ten se nebude po žádně ženě shánět, neboť to bude tak jak jste uvedl ve svém příspěvku. A tak je to v přírodě přirozené. Víme to všichni, někteří si však rádi lžou, že je to jinak...ženy jsou v tomto obecně trošku pozadu, tak se za to na ně nezlobte..my muži jsme zase pozadu v jiných věcech
bude to bohužel chvilku trvat, než se zbavíme všech nesmyslných kulturních a společenských omezení a zase se vrátíme k přirozenosti.
A chtěl bys tam být ta ženská? To je jak mít rád otrokářství za předpokladu že ty sám jsi otrokář.
Emancipovaná žena, by se nenachala zaplatit kino, luxusní večeři, ... Podle sebe soudím Tebe, takže by jí to ani nepřipadalo vhodné jako nabídka pro někoho jiného. Jak mají nějaké ženy poznat, že bys tohle chtěl? Někdo by se také mohl urazit nebo se cítit špatně.
Můžeš jim to vrátit až budeš na potápějící se lodi: "Sorry madam, je rovnoprávnost a já tu byl dřív".
Makk
O tom byl nějakej anglickej film. Odehrávalo se to na lodi, kde cestovala skupina amerických feministek na přednáškové turné, kde chtěly přesvědčovat evropské ženy aby byly rovnoprávné. Pak se loď začala potápět. Všechny byly v záchranejch člunech nejdřív ze všech cestujících. Když se k těm člunům tlačily, tak dupaly i po dětech a volaly "pusťte nás napřed, ženy musí mít přednost! "
@xanar - Proč mě nějaká neosloví na ulici, nepozve do kina, nebo na luxusní večeři, kterou zaplatí, stejně tak jako taxíka. Pak mě pozve na diskotéku, kde se bude snažit opít tím nejdražším alkohoem aby mě mohla ojet?
Protože byste se (jako většina pánů) už při tom pozvání orosil a začal dumat "o co jí sakra jde?" Zato v opačném gardu je to naprosto jasné
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.