Nejste přihlášen/a.
Byla jsem v šoku ohledně toho, že náš pan prezident dnes přijel na Ukrajinu do Kyjeva v tu samou dobu kdy se rozezněly sirény na poplach ohledně opětovným odstřelováním ze strany agresora dnes ve 04:00h ráno jak píši media. Mám o něj obavy, aby to přežil a dostal se živ a zdráv k nám domů, když podnikl tak riskantní cestu. Po zhlédnutí videa jak vystupuje na Ukrajině neměl ani na sobě ochranou přilbu s neprůstřelnou vestou a vítal se s místními lidmi na nádraží. Zavedou ho do protileteckého krytu a ochrání našeho pana prezidenta aby cestu uspěšně zvládl též zpět, když tam všude létají na hlavou rakety a je tam teď nebezpečno?
Nebudem sa vyjadrovať k vašemu prezindentovi,no spolu s ním tam šla aj naša,poskok Ameriky a hanba národa. Naša sa musí pohybovať s ostreľovačmi aj po Slovensku,inak by ju už dávno prizabili hocikde. Marioneta si šla zahrať divadielko s klaunom.
Myslím si, že by byl v naší republice náš prezident potřebnější dělat něco přínosného pro naše občany, které do něj vložili svoji důvěru ve volbách. Máme drahé energie, potraviny a služby jako nikdy předtím v historií jsme neměli. Neúnosná drahota dopadá na rodiny s dětmi a seniory.Jsme téměř nejdražší ve všem v celé EU.Tak např. Slovákům zdražili plyn jen o 18% a čechům o 280%.Bylo by třeba pomáhat našim lidem u nás a tu bouřlivou inflaci nějak zkrotit do normální cenové hladiny jak jsme byli zvyklí předloni.Tenktát se také zdražovalo, ale ne tak skokově nahoru jako v dnešní době. Důchodci už pomalu dřou bídu s nouzí a vyhlíží v obchodech jen zlevněné potraviny s končící expirací a riskují střevní potíže.To je nedůstojné taková situace v naší zemi. Vláda naše má stát v prvé řadě za našimi občany než cizinou.
juraja:To je to samé jako by někdo jiný řekl, jestli dělník touto dobou místo komentování příspěvků by neměl být spíše v pracovním procesu ve fabrice a honit 12h.směny pokuď nemá zrovna nyní odpočinkovou dovolenou.
Nejspíše proto, že nejsou za pravdu oblíbení a mezi lidmi je často zlo a závist.Vždy má vše nějaký důvod a opodstatnění proč tomu tak je.Co se děje v zemi není přece blbost, to je realita a je třeba to nějak řešit. Autor má pravdu, že jsme si zvolili prezidenta který by měl hájit zájmy českým občanů na prvním místě.
Pane Juraja: Vy se často prezentujete a naříkáte, že musíte ve fabrice hodně makat přesčasy a přitom nechápu jak můžete mít tolik výrobních mašin doma v obýváku a mít čas být tu aktivní? Já myslela, že u Vás ve fabrice se pracuje rukama a ne na klávesnici u počítače.
Bene.Jak můžete tvrdit o paní autorce otázky, že nemá k němu kladný upřimný vztah, když má naopak o jeho bezpečnost obavy a nejspíše to byl její favorit předvolbami komu hodila ona hlas.Chodili lidi s velkým nadšením a radostí na náměstí ho vítat a mávat mu vlaječkou.Já ho mám též ráda jako prezidenta a je mne sympatický.Tak proč z Vaší strany tolik nedůvěry a negací.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.