Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co mám teď dělat

Od: abcde* odpovědí: 5 změna:
Dobrý den, potřebuju najít psychiatra, ale mám takový strach z lidí, že jsem se k tomu dokopala až teď a zavolat někomu na číslo mě děsí. Prosím, nesuďte mě, já nevím co to se mnou je. I když je to jenom blbý hovor, nedokážu pořádně mluvit, zamrznu a nevyjádřím se. Když mám s někým mluvit je to ještě několikanásobně horší. Proto jsem psala psychiatrům v mém okolí na email, když píšu, dokážu se vyjádřit normálně a tak jak chci. Bohužel, ne každý psychiatr odepisuje na emaily. Těm co jsem napsala mají plno, nebo mě hned nevezmou. Ale já už to nezvládám, potřebuju nějaké léky, abych mohla chodit mezi ven a aspoň trochu se vyjádřit. Ten strach z lidí mě ovládá, nedokážu s tím bojovat. Nevíte co teď? Vždyť na ambulanci se s tímhle nechodí a ani jsem tam nikdy nebyla. Fakt nevím co teď

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

id
hodnocení

0x
Navštivte obvodního lékaře.

liska5
hodnocení

0x

Taky bych šla nejdřív ke svému praktickému lékaři. On Vás nasměruje a bude to na pojišťovnu a hlavně dříve, když řeknete, jak to je akutní. Určitě nebudete první s podobnými problémy. Užijte před cestou aspoň Guajacuran a někoho blízkého jako doprovod, abyste necouvla.

hotchner*
hodnocení

0x
Tento problém vzniká u lidí, jako třeba já, kteří žijí ve virtuálním světě, ale jak přijdou do reálného světa, je konec, jsou nepraktičtí. Vice chodit mezi lidi a nesedět pořád u internetu.

hodnocení

0x

Najděte si něco, kde budete vykonávat fyzickou práci.

hodnocení

0x

Napiš mi na e-mail btcmaniak@email.cz. Do předmětu napiš "abcde".

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]