Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Film Drahý zesnulý

Od: magdon® odpovědí: 8 změna:

Cca před 40 lety jsem v kině viděl hororovou komedii. Měl jsem za to, že se jmenovala "Drahý zesnulý". Pokoušel jsem se jí teď najít, ale vyhledávače mi předhazují český film z roku 1964, což není ono a pak ještě jakýsi film z let sedmdesátých (podle poisu to ale taky není ono). Ve filmu jde o to, že se několik pozůstalých snaží najít poklad po zesnulém. Postupně však padají do léček, které jim zesnulý připravil a umírají. Při jejich pohřbu na jejich hrob vždycky usedá havran. Poslední pozůstalý je uvězněn ďábelským mechanismem v hrobce zesnulého. Když přiletí havran, sežere ho kočka. Tím série úmrtí končí.

Netušíte někdo, jak se ten film vlastně jmenoval?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

korzybski
hodnocení

0x

Já myslím, že to opravdu je Drahý zesnulý (Arnold) z roku 1973.

hodnocení

0x

Podle komentářú na Csfd.cz k tomu americkému filmu /... to odpovídá vašemu popisu.

doplněno 28.03.13 19:00:

Wamp: Četla jste ty komentáře? Celé? (Ne popis filmu) Je jich tam jen pár. Zvlášť druhý a třetí.

doplněno 28.03.13 19:17:

No ruku do ohně za správnost nedám ;) (neviděl jsem ho) , ale podle popisu Magdona a pak na csfd to odpovídá.

Mně se nezdá,že to je on*nevi*Tady je Karen,která se provdá za mrtvého,a tím zdědí veškerý jeho majetek.Jenže nebožtík má jednu podmínku,musí mu být do smrti věrná...

doplněno 28.03.13 19:07:

Máte pravdu,bude to on*hi*:DTaké si zkouknu,děkuji za tip.

hodnocení

No jo, to by mohlo být ono *palec*. Jakmile to bude možné tak se na to kouknu. Rád bych to znova viděl. Tenkrát jsem doprovodil svou první lásku z kina domů až ke dveřím bytu a pak jsem se bál nastoupit do výtahu. I když to byla komedie. Ten film na mně udělal dojem, že si ho pamatuju i po těch letech. Jen mám obavy, že budu (jako mnohokrát v podobných případech) trochu zklamaný.

luke237
Radsi se na to koukat ve dne, aby jsi se zase nebal jit sam na zachod jako pred 40 lety *smich*

jirbar*
hodnocení

0x

Kdyby takhle někdo věděl kde stáhnout film "Kdyby všichni chlapi světa" to bych rád uvítal. Připomenu děj. Otrava botulotoxinem námořníků a zapojení radioamatérů na jejich záchraně.

luke237
Co tyhle odkazy?: [

1 ], [ 2 ], [ 3 ], [ 4 ]

hodnocení

Jo, tak to je ono *palec*. Teď akorát zbývá sehnat to v češtině, nebo aspoň s titulky:(.

Každopádně dík za typ *placni*.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]