Nejste přihlášen/a.
Cca před 40 lety jsem v kině viděl hororovou komedii. Měl jsem za to, že se jmenovala "Drahý zesnulý". Pokoušel jsem se jí teď najít, ale vyhledávače mi předhazují český film z roku 1964, což není ono a pak ještě jakýsi film z let sedmdesátých (podle poisu to ale taky není ono). Ve filmu jde o to, že se několik pozůstalých snaží najít poklad po zesnulém. Postupně však padají do léček, které jim zesnulý připravil a umírají. Při jejich pohřbu na jejich hrob vždycky usedá havran. Poslední pozůstalý je uvězněn ďábelským mechanismem v hrobce zesnulého. Když přiletí havran, sežere ho kočka. Tím série úmrtí končí.
Netušíte někdo, jak se ten film vlastně jmenoval?
Podle komentářú na Csfd.cz k tomu americkému filmu /... to odpovídá vašemu popisu.
doplněno 28.03.13 19:00:Wamp: Četla jste ty komentáře? Celé? (Ne popis filmu) Je jich tam jen pár. Zvlášť druhý a třetí.
doplněno 28.03.13 19:17: No ruku do ohně za správnost nedám (neviděl jsem ho) , ale podle popisu Magdona a pak na csfd to odpovídá.
Mně se nezdá,že to je onTady je Karen,která se provdá za mrtvého,a tím zdědí veškerý jeho majetek.Jenže nebožtík má jednu podmínku,musí mu být do smrti věrná...
Máte pravdu,bude to on:DTaké si zkouknu,děkuji za tip.
No jo, to by mohlo být ono . Jakmile to bude možné tak se na to kouknu. Rád bych to znova viděl. Tenkrát jsem doprovodil svou první lásku z kina domů až ke dveřím bytu a pak jsem se bál nastoupit do výtahu. I když to byla komedie. Ten film na mně udělal dojem, že si ho pamatuju i po těch letech. Jen mám obavy, že budu (jako mnohokrát v podobných případech) trochu zklamaný.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.