Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
našel jsem asi tři čtvrtě roku prošlou vodku, kterou jsem otevřel asi před rokem a půl, bude ještě v pohodě? A pokud jo, jak dlouho ještě bude dobrá?
Díky za odpovědi
Před pár lety jsem šla s tříděným odpadem do kontejnerů. U kontejneru na sklo stálo vyrovnaných 7 lahví alkoholu. Neotevřených, zaprášených. Co vzpomínám, nějaká whiska, koňak, medovina, 2 láhve byly s tím ovocem uvnitř - Zlatá švestka či jak se to jmenuje. Bylo to asi dost staré. I když u nás se nepije, vzala jsme to a dala známým. Pochvalovali si to, prý to bylo dobré.
Dodnes přemýšlím, co koho vedlo, že dal láhve alkoholu ke kontejneru. Asi to byly dárky k výročím, obdarovaný nepil a pak buď umřel, nebo se malovalo, vyklízelo...kdo ví. Ale alkohol se určitě nezkazí, i když je v láhvi dlouho. Konzumenti dosud žijí a občas se mě ptají, zda jsem zase někde něco nenašla. Jaga.
To bych se bála, že byly z methanolové kauzy. Hlavně, že známí neoslepli... Znám takové rodiny, kde se alkohol hromadí, když ho dostávají od klientů a sami nepijou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.