Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
našel jsem asi tři čtvrtě roku prošlou vodku, kterou jsem otevřel asi před rokem a půl, bude ještě v pohodě? A pokud jo, jak dlouho ještě bude dobrá?
Díky za odpovědi
3x
Před pár lety jsem šla s tříděným odpadem do kontejnerů. U kontejneru na sklo stálo vyrovnaných 7 lahví alkoholu. Neotevřených, zaprášených. Co vzpomínám, nějaká whiska, koňak, medovina, 2 láhve byly s tím ovocem uvnitř - Zlatá švestka či jak se to jmenuje. Bylo to asi dost staré. I když u nás se nepije, vzala jsme to a dala známým. Pochvalovali si to, prý to bylo dobré.
Dodnes přemýšlím, co koho vedlo, že dal láhve alkoholu ke kontejneru. Asi to byly dárky k výročím, obdarovaný nepil a pak buď umřel, nebo se malovalo, vyklízelo...kdo ví. Ale alkohol se určitě nezkazí, i když je v láhvi dlouho. Konzumenti dosud žijí a občas se mě ptají, zda jsem zase někde něco nenašla.
Jaga.
To bych se bála, že byly z methanolové kauzy. Hlavně, že známí neoslepli... Znám takové rodiny, kde se alkohol hromadí, když ho dostávají od klientů a sami nepijou.
2x
Jmenuji se Milan Vomáčka a specializuji se na likvidaci lihovin po datu spotřeba. Je bezpodmínečně nutné je bezpečně zlikvidovat. Můžu vám dát dobrá cena nebo zdarma.
Pošlu vám adresa kam vy poslat.
Né dělám si prču ale rád se toho ujmu. Alkohol nepodléhá
zkáze takže to bude pitelné dobře i za 20 let.
S pozdravem MilanV
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.