Nejste přihlášen/a.
přihodilo se mi že se namě obvěli nějake pupence mam to aj na tvaři a strašně to svědi tet nevim jestli to je nějaka alergije děkuju za od povedi
Zdravím, podala jste dost málo informací a ještě chaoticky. Byla jste u vody ve stanu, tak ty pupence, které tak svědí, by mohly být štípance od nějakého hmyzu, nejspíše od komára. Nesmíte si je škrábat a měla byste použít nějaký krém určený na štípance. Anzionka.
doplněno 23.06.13 11:50:Ještě, zmínila jste se o alergii. To se takhle na dálku poznat nedá. Hodně by pomohla fotka těch postižených míst.
Asi ne "ve stanu", pravděpodobně "ráno vstanu"
Možná se byl(a) jen vykoupat třeba u rybníka a večer hajdy domů...
S tím samozřejmě souhlasím!
Aha, díky za upozornění Hope, já jsem si domyslela ve stanu... :D Ale když byla u té vody, tak v čem jiném by na druhou stranu spala?
doplněno 23.06.13 11:56:I to je možné, ale jak říkám, je to chaoticky napsáno, bylo by lepší, kdyby tazatelka uvedla podrobnější a hlavně srozumitelnější informace.
Milá tazetlko. Misto pod stan si vlez někam s učebnicí češtiny. Protože z toho, cos tady "vypotila" za slohový útvar , se musí opupínkovat snad každý . A věř tomu, že ty pupínky Ti časem opravdu zmizí, ale hloupost lidská je věčná. Obzvlášť když s tím ta dotyčná, tím myslím Tebe, nebude nic dělat
Hope a Anzionko. Já to zase pochopila tak, že dotyčná spala pod širákem a ráno "stala"
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.