Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chci rasta copánky zdarma - kde?

Od: theophila odpovědí: 2 změna:

Ahojky, ráda bych zkusila rasta copánky, ale nechce se mi jen za pokus platit spoustu penízků. Slyšela jsem, že když se kadeřnice učí vytvářet rasty, potřebují model, ale nikde se mi nedaří o tom nic najít ani nikoho takového neznám. Neznáte někoho takového?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

0x

A co se zeptat na učilišti někde ve vašem okolí? U nás má učiliště kadeřnictví, kde se platí, ale malinko. ;) Nebo se dohodnout s nějakou dívenkou, která se učí.

arimas*
hodnocení

0x

kup si vlasy a pozadej nejakou sikovnou kamaradku at ti to uplete.. neni to nic sloziteho akorat to dlouho trva.. pokud mas tech sikovnych kamaradek vic tak o to lip.. segre to pletla taky kamaradka a zbytek jsme dopletali cela rodina *smich* vypadalo to jako ze salonu . ALE JESTLI muzu rict svuj nazor tak ty copanky vypadaji hezky jen par dni a pak uz z toho zacinaji ruzne vylezat vlasy a hlavne ty vlasy ktere se ti uvolni z hlavy zustanou trcet v tech copankach a vypada to fakt osklive.. TAKZE muj nazor je takovy ze je to hodne prace pro malo poteseni ... pokud ti az tak nezalezi na tom jak to po par dnech az tydnech bude vypadat tak do toho jdi *frajer*

jo a jeste jedna vec segru z toho desne svedila hlava ..( ja si to malem nechala plest taky ale kdyz jsem videla vsechny ty negativa tak me to odradilo..)

doplněno 01.07.10 10:45:

a kdyz uz tak to nedoporucujidelat v zime .. protoze kdyz si vlasy umejes tak ti to bude schnout dva dny hahahahahh HOLT SE copanky nacucaji a trva to desne dlouho nez uschnou...

doplněno 01.07.10 10:49:

kanekalon.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]