Nemyslím si nic, jelikož nevím ani, co to je. Je to psáno malými písmeny, tudíž jméno a příjmení nějaké osoby to zřejmě nebude.
Sofia je jinak hlavní město Bulharska. Báječná herečka Sofia Loren. Dneska se jméno dává občas dívenkám i u nás. Znám Sofii Vošáhlíkovou. K tomu příjmení se to jméno hodí jedna radost. Sofia je vlastně varianta českého jména Žofie. Které se už nedává.
Skalkos - to je asi z romštiny. Že by skalka? Cituji Zdeňka Galušku - povídka Hřebík v patě. Tam cikáni vřeštěli: "Joj, joj, jokes, cvokes, hřebíkos! Podle toho mě napadl i ten tvar "skalkos." Jaga.
Možná i kos sedící na skále. Možné je všechno a nic víc nevíme.
kandb
Je to Sofia Skalkos a je to česká youtuberka která žije v Řecku, k YouTube ji před mnoha lety donutila matka ale teď už natáčí sama a dobrovolně… její hláška: ”já jsem hezká já to vím, jako nejsem hnusná” je strašná a upřímně její kontent je tak na 11 let. Rada jsem pomohla
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.