Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sofia skalkos

Od: annnna odpovědí: 13 změna:
Co si myslíte o sofia skalkos?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pavloss
hodnocení

1x
Je to mladá youtuberka pochází z řecké rodiny.
kotent

Pavlos skalkos vajnos chcankos

tvl co to je za jargoon, kontent pro ... ;)

hodnocení

0x

To se jí, nebo co?

hodnocení

0x

Nemyslím si nic, jelikož nevím ani, co to je. Je to psáno malými písmeny, tudíž jméno a příjmení nějaké osoby to zřejmě nebude.

Sofia je jinak hlavní město Bulharska. Báječná herečka Sofia Loren. Dneska se jméno dává občas dívenkám i u nás. Znám Sofii Vošáhlíkovou. K tomu příjmení se to jméno hodí jedna radost. Sofia je vlastně varianta českého jména Žofie. Které se už nedává.

Skalkos - to je asi z romštiny. Že by skalka? Cituji Zdeňka Galušku - povídka Hřebík v patě. Tam cikáni vřeštěli: "Joj, joj, jokes, cvokes, hřebíkos! Podle toho mě napadl i ten tvar "skalkos." Jaga.

Možná i kos sedící na skále. Možné je všechno a nic víc nevíme.

kandb
Je to Sofia Skalkos a je to česká youtuberka která žije v Řecku, k YouTube ji před mnoha lety donutila matka ale teď už natáčí sama a dobrovolně… její hláška: ”já jsem hezká já to vím, jako nejsem hnusná” je strašná a upřímně její kontent je tak na 11 let. Rada jsem pomohla

kmet
hodnocení

0x

První asociace byla sofa na skalce a kos.

ben®
hodnocení

0x
Dobry den, ja jen to pozitivni. Zdravim!

inspa*
22.04.23 16:37
hodnocení

0x

nic

hodnocení

0x
Někdy uvažují jak tohle někoho může bavit. 24 hodin v poutě/točím mamku aniž by to viděla takový dětský kontent
sofiaskalkos

tocim protze me bavi ale vsicni kamosky rikaji ze jsem divna chapete to? tady osfia skalkos

Teď tu o karkulce *smich*

helenaa
hodnocení

0x
O mrtvých jen v dobrém. Takže názor mám pozitivní.

zuzka
hodnocení

0x
Já Sofi sleduju dlouho. Moc mě baví její videa takže moc dobrá youtuberka

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]