Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak si budete užívat krásnou sobotu

Od: marketka* odpovědí: 40 změna:
Zítra mají teploty atakovat nádherných 20°C poprvé v tomto roce tak nádherně.Co budete tuto sobotu dělat, výlety,kolo nebo doma uklízet?

40 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

helenaa
hodnocení

2x
Budu doma se synem. Musí se hodně učit. Dostal zase poznámku *zmateny* tak celý víkend bude doma *bzum*
marketka*
hodnocení

Já budu jezdit na bruslích v přírodě s přítelem.
ua

A večer mu to pořádně uděláš :)

hodnocení

2x
Ranní cesta na kole do práce a po 12 hodinové šichtě domů *smich* a pak práce na baráku

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, dneska jsem neudělal vůbec nic, ale ještě to nemám celé hotové, tak to snad dodělám v sobotu . Zdravím!

hodnocení

2x

Dcera pracuje nově asi 1/2 roku na dálnici /tedy na kousku dálnice, dál je to zatím jenom silnice./, na Shellce. Během příštích asi 50 let se jistě naši potomci dočkají, že bude ta dálnice dokončená až do Olomouce. Já už to neuvidím, ale bude to asi pěkné. ;) Kdo ví.

Dlouho nás na pumpu zve. Tak se pojedem s dědou podívat, jak si tam vede. Podle jejích fotek, které nám posílá, je tam nabízeno jídla hromady, ceny ovšem hanebné. Třeba nanuk za 50. Ale na dálnici to lidé dají, když je hlad. A chuť.

Brambory, cibule, česnek jsou v zemi. Rajčata za oknem, majoránka nasetá v sadbovači. Růže ostříhané, okopané. Ostatní pučí samo, bez mého přičinění. Takže si uděláme takový maličký výlet po dálnici. Tedy, jenom po kousku. Jaga.

Příští týden mě čeká výlet na hrad Pernštejn a potom Májový pochod ze Zruče nad Sázavou na hrad Český Šternberk. Pokud bude pěkné počasí a budete mít čas, přidejte se k nám. Jsou celkem 4 trasy: 15,22,25 a 30 km. Pokud bude přát počasí, bude to prima akce. Chodím už několik let a pokaždé byla pohoda.

alfons*
@babajaga
Ahoj, kterou tu trasu půjdete? :)
ua
22.04.23 21:17

dÉ55?

Já ti dám, zmetku, E55. *bzum* Ve svých 68 letech bych si nevydělala ani na slanou vodu. Navíc musí mít člověk na to žaludek.

Jinak chci jít těch 22. To je přiměřené. Za mlada to bývaly i padesátky a víc, ale musím uznat, že na to už dneska nemám. Jaga.

alfons*
@babajaga
Vypadá to dobře a navíc je tam krásně, díky za tip, tak uvidíme jak to vyjde a jestli bude počasí ;).
Kolem Pernštejna je to taky fajn, tam chodíme každou chvíli :).

hotchner*
hodnocení

2x
No, já dnes vstal v poledne, pak jsem se strašně přežral, pak jsem šel na divokou šárku na pěší výlet, a večer se budu dívat na několik dílů mého oblíbeného seriálu myšlenky zločince.

pak jsem se strašně přežral***co bylo dobrého?

mnd®

No já nevím co měl,ale já bych si dal vepřo,knedlo,zelo a k tomu pár piv.Nějakou vycházku bych potom asi už nezvládl.

hotchner*
Dal jsem si bramborový knedlík, sladký zelí, vepřový bok tlustý, pak medovník a slehacku+jahody.
nov

mnd: a po lahvince či dvou vycházka byla? :)

007cz
hodnocení

1x
Zítra konečně zasadím brambory a potom zahájím grilovací sezónu.

brambory až 15.května

ua

On má asi ranné

liska5
hodnocení

1x

*slunce*Mně zrovna tuhle sobotu naservírovala tato Poradna! Ozvala se mi jedna z rádkyň odněkud ze středních Čech. Vyskytuje se právě v mém kraji a přijede za mnou autobusem.*ua* Projdeme si moje město a jeho krásné okolí. Dáme někde kafíčko i společný oběd. Nikdy jsme se neviděly ani neslyšely. Vím jen její křestní jméno a že je přes zdravovědu. *placni*Domluva jen přes SMS. Veze mi nějaké materiály o homeopatii, tak jí chystám překvapení. *vtip*

hodnocení

0x
Ranní 12-ka:-P
gusta
Hned po ránu a ta je pod zákonem :)
Tak na destilát bude ještě brzo*pivo*

Na kvalitní destilát není nikdy brzo (ani pozdě) *smich*

To se nám to zvrhlo,*smich*
Já jdu jen do práce na dvanáctku *plac*

hodnocení

0x

Ráno snídaně, v 8:30 káva, pak nátěr vrat, oběd, káva a s vnoučaty na zahradě práce...

doplněno 22.04.23 11:17:

Vrata natřená...

ua

@milancukrar A vnoučata nepracujou? Jsem si vybavil Huckleberryho Finna nebo kde to bylo, Jak vnouček nechal za úplatky natírat i kamarády

ua a jiní nicky, na to jsou ještě malý, ale podával šroubky držet, vodováhu, lejrek a vrtačku, páč odpoledne jsme již montovali..

Hm, co je lejrek? Strejda google nenašel...

To jsem napsal schválně, je to "měřidlo", na rozteče třeba prkýnek, střešních latí, aby vzdálenost byla stejná po celé délce.

Kozí drápek nje na něco jiného.

Jasný, dík, je to forichtung...*smich*

pb®
hodnocení

0x
Na kolo chodím nezávisle na počasí, jezdila jsem o Váncích, v lednu, únoru...dnes taky, v pondělí a středu brusle. Takže na kolo půjdu zítra k večeru zas. Ráno vyhodím sazenice rajčat a paprik do skleníku, ať si užijí tepla a sluníčka, pak se tu budu motat po baráku, uělám lívanečky k snídani, pizzu k o obědu, něco vyperu, po obědě asi vezmu děti ven no a večer to kolo. Akorát cyklostezku mám zatopenou a pod policejníma páskama, tak nepojedu až na konec.

hodnocení

0x

Tak jo - ráno snídaně ( kafe,cigáro), potom se psy ven, druhé kafe a potom vylezu na dvorek a budu kutit z desek neprůhledný plot (soused vysekal zahradu a mi je z ulice vidět až do ložnice). Takže koncert pro pokosku, hoblíky, frézku a palety. Kolem oběda se psy ven a pokračovat. Budu rád, když to do večera stihnu dodělat, bo večer půjdu se psy ven...*smich* Takový poklidný víkend na baráku, kdy nejdu do práce...;)

hodnocení

0x

motorka ...

mnd®
hodnocení

0x

Koupím si láhev vodky nebo dvě a opiju se.To je blbost v tak krásný den promarnit doma úklidem.Jasně že vycházkou.Snad to chladno konečně skončí.

Po 1-2 lahvích vodky to nebývá vycházka, ale spíše výlez, výpad, vývrh.
Uklízení bude možné asi až po vystřízlivění.
Ochladí se asi také některé vztahy. Pak z toho ochlazení může být pořádné horko, někomu i hořko.

hodnocení

0x

Především prací na baráku. A protože se blíží sraz velkých raket, tak budu muset nějak mezi sebou, rozdělit práce na baráku a na raketě :).

22.04.23 09:25
hodnocení

0x

zahrádka *slunce*

nerentier
hodnocení

0x

V práci a zítra také. *bezim*

22.04.23 22:01
hodnocení

0x

Zahrádka.:)*slunce*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]