Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zdravotni problem

Od: frantisekpetr odpovědí: 3 změna:

Vím, že zdravotní problemy se nemají řešit přes internet, ale nemám jinou možnostse někde

Poradit.

Dodržuji pitný režim. Denně vypiji od 7do13hodin 1. 8 litru tekutin a z toho vymočim pouze

300-400ml. Moče. Po práci si doma lehnu a močení se mi dostavý.

Z duvodu malého močení přes den, po ulehnutí večer po hodině spánku musím jít močit 0. 3 dcl.

A to se opakuje 4aš 6krat za noc. Muj názor je takový, že ledviny fungují na 20% ve stoje a na80%v leže.

.na urologiji v našem okolí jsem byl. Všude mě přesvěčují, že je vše v pořadku.

Obvodní lékař mi nechce napsat doporučení na podrobné vyšetření například ct.

Bojím se o ledviny, ale nevím si už rady.

Petr.

Omlouvám se za pravopis.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Chápu, a když se postavíte na hlavu tak fungují na100%
A víte o tom, že vaše tělo tu vodu taky zpracovává,(potite se atd...) To neznamená že když vypijete litr, že musíte taky ten litr vymočit

liska5
hodnocení

0x

Vezměte si na sebe doma pláštěnku a gumovou čepici, gumové rukavice a po pár hodinách budete mít oblečení pod pláštěnkou a vlasy pod čepicí úplně mokré! Prostě pořád se odpařujeme do ovzduší kolem. To je podstata termoregulace, že každý pór na těle vydechuje páru. V horku se tím ochlazujeme, tak vypotíme i několik litrů za den. V chladu zase tolik ne. Je v tom i chyták. Pokud jíte a nic nebudete pít, přesto budete chodit močit, protože produktem metabolických reakcí v těle je i voda. Pak jsou jídla plná vody - ovoce, zelenina,.. počítáte je?

Žádný zdravotní problém! Jste v pořádku!

sasa*
hodnocení

0x

Ahojky, o ledviny se neboj! Je to v hlavě- toho bych se bál!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]