Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přesnější formulace

Od: pb® odpovědí: 9 změna:

V otázce Ukrajinská pošta /... jsem byla osočena, abych méně lhala. Ano, moje formulace že Zelenský řekl Čechy jsou dnes Ukrajina nebyla přesná, protože řekl všichni jste teď Ukrajinci. Důkaz že to opravdu před plným Václavákem řekl je na videu.

doplněno 20.04.23 08:59:

idnes.cz/...

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Každý normální člověk snad chápe jak to bylo myšleno, ale člověk co nechce věřit/chápat si vždy najde cestu po svém. Z Vás by Tata neměl radost (PS: Tata= T.G.M.)

nerentier
hodnocení

3x

Video nelze zobrazit, ale za sebe mohu se stoprocentní jistotou prohlásit, že já Ukrajinec nejsem...ať už se to ben pokusí rozpitvávat jakýmkoliv pilpulem. *vtip*

hodnocení

2x

Covid vakcíny již netáhnou, tak zase jiné téma?

pb®
hodnocení

Ne, já jen nemám ráda, když mě někdo osočuje ze lži. Já totiž nelžu. A že se o vakcínách v ČR mlčí neznamená, že jinde kolem nich není tóčo. U nás se všeobecně problémy vymlčují.
007cz
O vakcínách se v ČR nemlčí.
nedd.tiscali.cz/...

Kolem vakcín je "tóčo" (naštěstí již hlavně v odborných kruzích), protože to je budoucnost.

liska5
hodnocení

2x

Zelenský to mohl říct. Je to míněno obrazně, jakože jsme na jedné straně barikády. Ukrajinci se brání a tím brání i nás. Bojují, aby se Rusové zastavili a vycouvali z jejich území.. Jak Ukrajina povolí, mají cestu k nám otevřenou, a já už je tu nechci! Jak si Ukrajina nechá kus ukousnout, Rusko to bude brát, jakože si může urvat co chce a kdy chce. Rusové nedaj pokoj. Patříme mezi jejich úhlavní nepřátele. Národ ze zblblej dezinformacema. Vidím, co za kraviny koluje po mailu.

ben®
hodnocení

1x
Dobry den, a co Vam vadi? To, ze pry lzete nebo nerozumite tomu, jak pochopit ten vyrok? Zdravim!
doplněno 20.04.23 15:06:

V souvislosti s demonstrací na podporu Ukrajiny je výrok: "Každý z vás je dnes Ukrajinec, děkujeme vám za to." pro průměrně inteligentního člověka pochopitelný (zvláště pro toho, kdo tam byl osobně a dobrovolně).

hodnocení

0x
@pb bohužel nejste p. Fiala,to by všichni tvrdili, že to je "Metafora"
Ale protože jste to jen vy,tak se dočkáte jen urážek. Tak jak je poslední dobou zvykem, a to nejen zde ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]