Nejste přihlášen/a.
V otázce Ukrajinská pošta /... jsem byla osočena, abych méně lhala. Ano, moje formulace že Zelenský řekl Čechy jsou dnes Ukrajina nebyla přesná, protože řekl všichni jste teď Ukrajinci. Důkaz že to opravdu před plným Václavákem řekl je na videu.
Video nelze zobrazit, ale za sebe mohu se stoprocentní jistotou prohlásit, že já Ukrajinec nejsem...ať už se to ben pokusí rozpitvávat jakýmkoliv pilpulem.
Zelenský to mohl říct. Je to míněno obrazně, jakože jsme na jedné straně barikády. Ukrajinci se brání a tím brání i nás. Bojují, aby se Rusové zastavili a vycouvali z jejich území.. Jak Ukrajina povolí, mají cestu k nám otevřenou, a já už je tu nechci! Jak si Ukrajina nechá kus ukousnout, Rusko to bude brát, jakože si může urvat co chce a kdy chce. Rusové nedaj pokoj. Patříme mezi jejich úhlavní nepřátele. Národ ze zblblej dezinformacema. Vidím, co za kraviny koluje po mailu.
V souvislosti s demonstrací na podporu Ukrajiny je výrok: "Každý z vás je dnes Ukrajinec, děkujeme vám za to." pro průměrně inteligentního člověka pochopitelný (zvláště pro toho, kdo tam byl osobně a dobrovolně).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.