Nejste přihlášen/a.
Našel jsem takovej trik, že když budete třít svýma rukama proti sobě a pak zavřete oči a budete je od sebe postupně oddalovat a budete se soustředit, tak byste měli mezi nima cítit takovou hmotu. K mému udivení to pro mě opravdu fungovalo. Člověk, od kterého jsem se ten trik naučil, to uváděl za důkaz, že existuje něco jako duchovní energie. Já jsem však skeptik a myslím si, že se to dá nějak vědecky vysvětlit. Docela by mě zajímalo jak a proto se ptám jestli někoho nenapadá jak je tento trik možný?
A když necháš oči otevřené tak to necítíš?
možná to necítíš ani když ti to nikdo neřekne, že To máš cítit, tak to muse říká Mentalismus, placebo aj. prostě o 50% lidí věří každé blbosti, kterou slyší
ps: hlavně že ta duchovní energie vzniká třením rukama, proč jako, ten dotyčný, co ti to napovídal se směje ještě teď, Že jsi mu to spolknul i s navijákem
Funguje to i s otevřenýma očima, ale se zavřenýma se můžeš líp soustředit.
Neříkám, že je to o duchovní energii. Mě zájímá vědecký vysvětlení.
Já cítím maximálně teplo Že bys cítil magnetismus to je asi dost nepravděpodobný, schválně proč zatím žádný ezo a podobný nebyly vědecký potvrzený, protože to jsou představy v mozku?
dokonce i proutkaři, voda je úplně všude, otázka jaký hloubce a oni se nikdy z hloubkou netrefí
Špatný příklad.Proutkaři najdou pramen a přibližnou hloubku umí odhadnout.Můj tatínek měl ten dar a známým uměl najít místo,kde kopat studnu.Mě to nešlo,Ale když jsem měla proutek v rukách a tatínek mě chytil za rameno,tak mě to najednou také šlo.
Raději přemýšlejte nad triky, které předvádí polský "iluzionista"Lukas DiSparrow. Mimochodem, já to vím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.