Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Význam smajlíku od holky

Od: karel6 odpovědí: 4 změna:
Píšu si s kamarádkou, do které jsem dlouho zamilovaný, dnes mi poděkovala a poslala smajlík kočky se srdíčkem vycházejícím s úst, když jsem jí pomohl s jednou věcí do školy. Dříve poslala maximálně srdíčko a teď tento smajlík, že jsem do ní snad ještě větší blázen :).
Myslíte, že to nic nemusí znamenat? Nebo to může znamenat, že se jí taky líbím? Nikdy mi tento smajlík nikdo neposlal.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Vše záleží na tom zdali je to u té holky obvykle anebo ne. Nebo má li nějakého přítele. Všechno uvidíte časem. Nelze soudit z jednoho smajlíka.

id
hodnocení

0x
Karlíku, takovýho smajlíka jsem dostala od paní s poděkováním za pohlídání jejího syna. Nejsem na holky a ani si nemyslím to co vy.

hodnocení

0x

Zrejme jses do ni tak zakoukanej, ze budes povazovat za dukaz lasky i kdyby si pred tebou prdla.

Aneb tonouci se stebla chyta.

michalverner
hodnocení

0x
Před 20-ti lety bych řekl že to něco znamená.Dnes...kdo ví?Lidé (hlavně mladá generace) si posílají infantilní SMS,MMS,aj. ačkoliv ani nepřemýšlí co,proč a kolikrát ani komu to vlastně posílají.Konkrétní význam je pro ně nepodstatný.
Hlavně bacha.Slečna pošle srdíčko což nikdo řešit nebude,ale Vaše reakce na něj by mohla bavit celé stádo popř. byste mohl být nařčen z nějakého druhu "harašení" nebo "nátlaku".

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]