Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou koupit velikost pásku? Chlap 80 kg

Od: lilie5 odpovědí: 16 změna:

Ženy, pánové.. chtěla bych koupit příteli pásek. Vím, že potřebuje nový a chci mu udělat radost. Jenže nevím jakou velikost? Má cca 80 kg, dá se to odhadnout podle váhy? Vybrala jsem tento univerzální za pár kaček s dopravou zdarma, ale i tak chci, aby mu prostě dobře seděl. Je mi 20 a žádnému muži jsem ještě pásek nekupovala.

walletkovi.cz/...

Budu ráda za radu, nechci psát do eshopu a být za blbce, když tam mají návod

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Potřebuje koupit nový, to znamená že používá starý. Není nic jednoduššího než vzít metr a změřit starý.

Že by úroveň dnešní mládeže klesla až tak hluboko? Spíš si myslím, že ještě nepokročili tak daleko, aby byl k dispozici rozepnutý pásek. Ale jestli máte pravdu, máte u mě bod :-D.

lilie5
hodnocení

To je samozřejmě řešení, ale neznáme se tak dlouho a našla jsem si muže, nikoliv bordeláře, který by nechával někde pohozené kalhoty s pásek. Navíc pásek nenosí denně a zkrátka nebyla možnost pásek změřit. Také nechodím s metrem po kapsách.

Metr nemusíte mit po ruce, stačí tužkou udělat 2 čárky a po té změřit. Možná to půjde odhadnout podle kabátu, ale nejdříve by jste musela zkusit rukou jak moc je volný a odečíst to z jeho šířky v oblasti pasu.
rrt

@lilie5 tak si půjč od mamky nebo od babičky krejčovský metr a dej si ho do kapsy.

Bez měření nedostaneš 100% informaci.

pokud ani tohle nestačí, a máš třeba pejska, tak si vezmi vodítko na psa obejmi ho pěkně a správným Mattem si význačným na vodítku obvod pasu tvého milého, přidej 10 cm a máš to!

ps: a jak tak přesně víš, že váží zrovna 80 kg? A pokud je mu taky 20 tak to není žádný muž ale děcko :))

liska5

Ale v tom popisu výrobku je, že jestliže má v pase 100cm, má brát opasek 100! Délku u tohoto pásku počítají k prostřední z pěti dírek, viz obrázek.

Jak jsem slíbil. Zarážející neschopnost improvizovat.

.

rrt

Co jsi slíbil a komu,?

Improvizovat, chce to mít ten správný nápad, co třeba vymyslet nějakou hru.
U opasku a v takovém věku není potřeba přesně měřit, ve vašem věku tak -5/+15.
Jeho výšku snadno změříte, váhu znáte, stačí najít tabulky ze kterých se dá odhadnout obvod pasu.

hodnocení

1x
Až bude někdy ve vaně, nebo v limbu po sexu, změř obvod pasu jeho pohozených, (odložených, poskládaných) nohavic.
Přidej 15 až 20 cm. Případně nenápadně koukni, o kolik cm konec opasku přečnívá přezku.

hodnocení

0x

Odhadnout se to nedá. Tedy ne jen podle váhy. Jiný obvod pasu bude mít hubeňour 195 cm vysoký s hmotností 80 kg a jiný zakrslík 160 cm s toutéž hmotností. Ke kalhotám nebo jinému možnému měření obvodu pasu se asi nedostanete, to byste se tu neptala. Potom jsou možnosti 2: Sehnat někoho se stejným poměrem výška / hmotnost a stejným typem postavy a odvodit to podle něj (ani stejně vysoký kulturista / jiný sportovec a netrénovaný konzument řetězce rychlého občerstvení na tom nebudou stejně). Druhá možnost je koupit pásek delší, ale takového tipu, který se nechá upravit. Spousta pásků má místo nýtku u spony šroubek, k úpravě pak stačí ulamovací nůž a lochajzna (děrovadlo), v nouzi vrtačka a vrták na dřevo. Naši vietnamští a čínští spoluobčané tohle vybavení mají a úpravu díky praxi zvládnou do pěti minut. Krom toho disponují i lochajznami, které dokážou udělat i chybějící dírku do pásku (oválnou apod.), ale tady bych byl hodně opatrný. Nová dírka nemusí vypadat úplně stejně jako ta originální, což by u dárku nepůsobilo zrovna dobře.

hb
hodnocení

0x

Mám taky kolem 80 kg a můj oblíbený Hookle Belt je 100 cm dlouhý. Ceny 150-300.

liska5
hodnocení

0x

Rozhoduje, jestli je štíhlej nebo břicháč. Dole u popisu výrobku je přímo napsáno, že se dá zmenšit /nákres/. Mladej štíhlej bude mít těch 80cm, masitější 90cm...

Liško, v Tvém příspěvku mě velmi rozesmálo slůvko "masitější." To je úplně kouzelné.*smich2*

V mládí jsme si kluky vybíraly podle toho, jak uměli tancovat, jaké měli kolo /závodní Favorit s berany vedl, což teprve galusky/, jak se uměli bavit, zda měli rifle! *smich* /tehdy je zdaleka každý neměl/, jak uměli smečovat při odbíjené...

Ale podle toho, jak byl kdo "masitý" jsme opravdu nevybíraly. Ona ta domnělá masitost mohl být klidně i podkožní tuk. A my chtěly štíhlé a vysportované chlapce. Teď po 50 letech je to úplně jinak. *smich* Každý časem asi ze svých ideálů sleví. Jaga.

A tak jsem jen tak neškodně zavzpomínala. Co bylo dřív a co už se nevrátí...

hodnocení

0x

Zavedla bych v legraci řeč na hubnutí. Změřte se v pase a řekněte - mám tolik a tolik. A teď přijde ta důležitá věta: POJĎ SEM, ZMĚŘÍM TĚ TAKY, AŤ VIDÍM, KOLIK MÁŠ PODKOŽNÍHO TUKU! :-D

Změřte ho, když bude mít třeba 80 cm v pase, kupte pásek v délce1- 1,10 m. 20-30 cm přesah bude stačit.

Pokud se na to necítíte, kupte mu raději soupravu kapesníků. Velikost nosu není třeba měřit a jistě z nich také bude mít radost. Proč zrovna pásek?

Jen tak mimochodem, pásek byl v mém dětství nejméně oblíbená součást pánského oblečení. Víte proč? Taťka ho občas odepnul a...*smich* Jaga.

sasa*
hodnocení

0x

Koupil bych ten nejdelší, ustříhnout jde , nastavit blbě! Když by byl hodně dlouhej, může mít dva.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]