Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
začínám přemýšlet o dárku pro mého přítele. Narozeniny má sice až v září (bude mu 28). Jenže už si s tím lámu hlavu několik dní a pořád ne a ne trknout mě, co by bylo super. Můj přítel má rád výlety a přírodu, zajímá se o vesmír, rád si čte o duchovních ezoterických věcech, rád zkouší nové věci. Minulým rokem jsem mu dala obraz ve formě hvězdné oblohy složené z jeho data a času narození a bylo top strop. Byl nadšený.
Na internetu jsem samozřejmě googlila ale našlo mi to hrníčky, něco s pivem nebo whisky. Já bych si prostě představovala něco originálního nevšedního. On mi taky dává originální dárky, např. jsem dostala let paraglaidem
Nemáte prosím nějaké tipy, co by Vám udělalo radost nebo něco z vlastní zkušenosti
Děkuji
Předplatné nějakého ezoterického časopisu. Knihu o magických místech, případně společnou návštěvu nějakého z našich záhadných míst. Já kdysi dostala knížku Radiestezie v domě a zahradě. Učebnice proutkařství. Nevím, jestli se dá dnes sehnat. To by ho jistě zaujalo.
To by ho jistě zaujalo. No to teda zcela jistě ne. To je tip na dárek jako pro nějakou podivínskou důchodkyni.
Píše, že on čte o ezoterických věcech...A ta knížka je praktická, užitečná a mnohé dění v zemi vysvětluje. Jsou tam plánky, návody...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.