Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nepřipadá vám ten svět ujetej?

Od: conconi® odpovědí: 36 změna:

Na Seznamu se objevují články, jak jsou ženy diskriminovány pomlázkou. V Jižní Koreji někdo plácnul holku po prdeli a je z toho mezinárodní ostuda. Za chvíli aby se chlap bál ženský podržet dveře. Jak se budou v budoucnu lidi rozmnožovat? Dělením?

36 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x
Jako evropská civilizace už máme minimálně z 60% sociální ekonomiku a taková společnost přestává mit motivaci zdravé konkurence a vývoje. Jen v nedaleké budoucnosti většinu populace budou tvořit důchodci a přičmoudlí uprchlíci.
hodnocení

Já jsem stará bába, ročník 64, ale vždycky mi bylo příjemný, když mi chlap dal najevo, že se mu líbím. Teď by za to čelil žalobě.

ale to asi zavinily ženy?...Některým to vadí, plácnout po zadečku či po velké pr

Musím se smát. Nákupovala jsem v Lidlu. Jedu s vozíkem ke kase, byla jsem asi třetí, což bylo prima. Najednou přede mě přiběhl pán středního věku. Měl v ruce jenom láhev Magnézie. A začal se doprošovat, že byl určitě, jistě a zcela ve frontě přede mnou, ale že si jen na okamžik někam odskočil. A když prý viděl tak KRÁSNOU ženskou, která se postavila do fronty, na jeho místo, honem běží to dát do pořádku. Prostě kecal, až se mu od pusy prášilo. Přerušila jsem ho a chladně jsem se zeptala, kolik že má dioptrií. Byl dotazem překvapen - prý asi 3. Odpověděla jsem, že už tedy jeho chování chápu a nedivím se. Se třemi dioptriemi je klidně schopen vidět starou babku jako šípkovou Růženku. Nebo naopak.

Nakonec jsme se spolu zasmáli a v dobrém se rozešli. *smich* Legrace musí být, je lepší vše vyřešit s úsměvem, než s křikem. Jaga.

Žalovat jej nebudu. Pořád líp jsem se s ním pobavila, než s nějakým nerudným dědkem, který mi vynadá, že prý jsem mu přejela vozíkem nohu. Je prima, že je ještě dost lidí vtipných a veselých. Ráda si popovídám, zasměju se a tito lidé jenom zlepší náladu.

hodnocení

4x

Co se týče té pomlázky - tam je důležité podívat se, kdo s tím má problém - já jsem třeba viděl projev ,,Bobra´´ Richterové

cnn.iprima.cz/...

a to mě spíše rozesmálo. Jenže je tragedií našeho národa, že místo co by takovíto rozprávěli tyto své bludy holubům v bohnickém parku při vycházce z uzavřeného oddělení, tak jsou na vysokých státních postech. O její přímé nadřízené ani nemluvě*smich*

nox®
Po tom hanlivém označení jste se v podstatě sám zařadil mezi ty, proč se podobné témata vůbec řeší.

Já na tu přezdívku nepřišel, ani nevím, proč vznikla *smich*

Nepřipadá vám ten svět ujetej?

a je důležité vše opakovat, papouškovat?

BTW - všimněte si, že otázky sexismu a podobné nesmysly většinou řeší nejvíc právě takové ,,krasavice´´ o které by si člověk fakt ani kolo neopřel, natož aby jim nějak nadbíhal a nedejbůh obtěžoval je. Takže fakt jste zcela mimo, paní místopředsedkyně je zcela mimo můj zájem, takže rozhodně si může podobná prohlášení odpustit.

nerentier

Jana Drbohlavová nedávno odešla do hereckého nebe. Kdyby náhodou chtěli natočit pokračování Saxany, Richterová by mohla zaskočit. *vtip*

nox®
hodnocení

3x
Co se týče incidentu v Jižní Koreji, je to poměrně jednoduché. Podobné projevy buranství jsou v mnoha asijských zemí naprosté tabu, urážka, neúcta a dokonce zákonem ošetřené a nepřijatelné. Nabízí se otázka, jestli je pro naši prezentaci a důstojnost v pořádku, že podobné projevy buranství a sexismu bereme jako něco normálního. Něco, na co můžeme být hrdí? Že se mnohdy různé věci přehání, je ovšem také pravda.
hodnocení

Ano, to máte pravdu. V diplomatických kruzích by se něco podobného stávat nemělo. Druhá věc je, že chování našich politiků je mnohdy na hraně, ale o tom jsem mluvit nechtěla. A to by měl být " výkvět národa". No potěškoště...

nox®
To není jen o politických kruzích, ale i o běžných lidech.
hodnocení

Je. Mě připadá, že za pár let se budou ženský stydět za to, že se jim líbí chlapi a naopak. A to nemluvím o nápadech dávat děti homosexuálním párům. Svět je v p...

nox®
Doba se trochu mění. Dneska už nežijeme v prostředí, že když se někomu líbí žena, zatáhne ji do jeskyně a zrychtuje ji. Neříkám, že ve všech ohledech se hyperkorektnost vyplácí, ale lidí na světě stále přibývá, díky možnostem, cestování a internetu k sobě mají všichni podstatně blíž a je třeba na to brát ohled a některé věci přizpůsobit, aby se nám všem na tom světě žilo dobře. Nevidím důvod, proč by třeba homosexuální pár nemohl adoptovat dítě. Ve své podstatě jsou to úplně stejní lidé, jako já nebo vy, tak proč by za splnění určitých podmínek nemohli mít stejné práva a podmínky k životu.
rrt

Přesně tak žijeme v emancipované době která se zvrhlo tak, že už ženské chtějí stejné platy jako muži, ovšem neuvědomili si jeden následek, jakmile začnou vydělávat stejně nebo více než její chlap, tak 70% rozchod rozvod. 1,30 ¥ procent žen strpí chlapa, který vydělává stejně málo jako ona nebo ještě méně.

ostatne 70% rozvodu rozchodu iniciuje žena.

no, to je taky důvod proč se tahle civilizace relativně brzo rozpadne a ti zjihovýchodu nás umlátí klackama, protože tam něco takového, není absolutně možné tam, ženská na veřejnost hraje druhé housle a jak se jim to tam množí :)

tak a teď se do mě feministky pustí, pravda bolí...

A teď, kde je pravda?

hodnocení

Já jsem tedy fakt proti tomu, aby se děti dávaly homosexuálním párům. Vždycky platilo, že holka odkoukává chování od mámy a kluk od táty. Když je táta Vašek a máma Karel, tak to asi fungovat nebude.

Ale víte o tom, že jiní Vám tento názor vyvrátí?

nerentier

rtt: Ano, ovšem otázka je jasná: Co navrhujete? *hledam*

rrt

@nerentier mno, má reakce byla toliko na @nox @noxik a jeho větu "Doba se trochu mění. Dneska už nežijeme v prostředí..." Co se týče dnešní doby, tak to je zkrátka už následek našeho blahobytu, že už nevíme co by

Řešení to nemá a pokud budete podporovat rozklad klasické společnosti tím, že se bude dávat prostor LGBT a podobným, tak ten rozklad západní civilizace přijde o to dříve, bohuźel... A teď je otázka jestli je to dobře nebo špatně :) myslím ten rozklad a konec

liska5

Doplácíme na chemizaci planety. Plasty, nátěry, pesticidy, průmyslově vyrobené potraviny. Dokonce v některých textilních vláknech jsou chemické látky, co ovlivňují mozek. Bylo to v pořadu o obrovském nárustu autismu. Podobně roste neplodnost, hormonální poruchy, psychické problémy, obezita...K tomu ten životní styl bez pohybu a stále s mobilem, internet plný dezinformací, neúcty a nesmyslů, kde celebritami jsou místo machrů ve svých oborech našpulené hérečky. Škola ztratila váhu, řemesla prestiž... Atd...

smode2
Paní Liško5, křivka nárůstu autizmu přesně koreluje s koncem regulací vakcín od r.1986 (na západě), ale on je ten autizmus vlastně z oblečení? :) Co se týká homo párů s dětmi: je zde problém s porušením přirozené emocionální závislosti. To dítě bude třeba orientačně ok, ale i tak bude mít bezpochyby vztahově-partnerské problémy, stejně jako v případě neúplné rodiny. Neboť tam kde jsou např. 2 ženy = neúplná rodina (chybí tam chlap). A ani kdyby tam těch žen bylo 80 000 a měli malého chlapce, bude mu chybět přirozený mužský vzor (vysoká pravděpodobnost že z kluka vyroste narcis, extrémní sebestřednost atd.)
rrt

@smode2 a Čím prokazuješ spojitost autizmu s vakcínami? Snad ne tou podvodbou studií?

Souvislost očkování a vzniku autismu je příklad vědecky vyvráceného mýtu, který přesto stále přetrvává ve společnosti a ovlivňuje rozhodování některých rodičů ohledně očkování vlastních dětí. Byl označen za "mýtus, který v oblasti medicíny napáchal nejvíce škody za posledních 100 let".[1] Vědecké studie a meta-analýzy publikovaných dat opakovaně ukázaly, že mezi vznikem poruch autistického spektra a očkováním neexistuje příčinná souvislost.[2][3][4][5][6]

dle mých informací AS spíše souvisí s dědičnosti a starými vajíčky, přestárlých matek, méně pak se starým spermatem, starých otců. Ideální rozmnožovací věk je totiž okolo 23 let věku... přitom uměli oplodnění je snad hrazeno až do 38 let? Abych okamžitě zrušil limit 32 let nastavil

hodnocení

1x
Důležitou otázkou je jak dlouho zde bude lidstvo..

007cz
hodnocení

1x
Pravda, dřív býval svět takový... tolerantnější.
Nepřipadá vám ten svět ujetej? #2

prdola
hodnocení

0x

Ano, když už jsme u té diskriminace, tak ona je to taky diskriminace pro Moraváky číst slovo "pomlázka" na internetu.

liska5

Su na Moravě a chápu slovo pomlázka, jako že je od výrazu pomladit. Tak se nechám vrbovým tatarem pomladit, a je to. Na 1.máje přidám ještě polibek pod rozkvetlou třešní... a pak budu jen vzkvétat. A vo vo vo vo tom to je*smich*

nerentier
hodnocení

0x

To nic není. Nebožtík Ota Ulč byl coby člen profesorského sboru na SUNY obviněn kolegyní z odloučené fakulty ze sexuálního obtěžování. Zpočátku se divil, protože byl přesvědčen, že se s ní nikdy osobně nesetkal...a ono ejhle! Jednou za čtrnáct dní mívali ve sborovně hromadnou poradu, kde byli přítomni oba. Obtěžování spočívalo v tom, že se Ulč na profesorku chlípně díval. Tedy podle ní, což je ovšem směroplatné kritérium. *vtip*

kasska
hodnocení

0x
Tak ono je asi pomlázka a pomlázka. U nás se to drželo jen jako tradice, symbolicky, kdy nějaký chlap z rodiny nás polechtal pomlázkou po zadku. Ale pak mluvíte s holkama, které od dětství nenávidí Velikonoce, protože si vzpomínají jak je banda vožralých hovad - tatínek, strejček, soused mydlila hlava nehlava, jak měly modřiny na nohou a břiše... Ze všech táhnul chlast.. tak pardon, ale takovým já se fakt nedivím. A vítání jara tím, že budu mlátit ženskou, mi moc v cajku nepřijde. Takže, ač na americké verze svátků nejsem, u mě vítězí forma zajíček schoval vajíčka, pojďme je hledat

smode2
hodnocení

0x
A já pořád jak jsou informace o záměru atomizace společnosti (cílem rozbití rodiny, mladí proti starým a naopak, ženy proti mužům a naopak atd.) čistá konspirační teorie. Tak jsem se zase zmýlil :)

makk
hodnocení

0x

Souhlasím s tím, že svět se zbláznil. Malý příklad ze života (vlastně dva). Pustil jsem paní v autobusu sednout a ona se na mě obořila, že: "Snad tak stará ještě nejsem". Za čas jsem udělal totéž a jinaá paní řekla: "To je krásný, moc děkuju". Myslím, že rovnoprávné byly obě, ale slušná jen ta druhá.

michalverner
Není Vám trapné takto harašit v autobuse? Co jste myslel tím "sednout"? Já v tom vidím jasný sexuální podtext. Mluvíte o sezení a tím narážíte na určité partie žen na které jste se v ten okamžik zcela nechutně zaměřil.Jistě Vaše chování zpozorovalo i okolí tzn. že jste ženu navíc vystavil ponížení před nemalým publikem. Já bych to viděl na pokus o znásilnění ve stádiu pokusu. Sazbu Vám určí soud. Jako přitěžující bude to, jestli jste se při tomto činu na ženu díval (kam jste se díval) a zda jste se u toho potutelně neusmál.O tom, že jste v tomto recidivista raději nemluvím.

Michale, dobrý...:)

viděl jsem v televizi podobnou scénku, když chtěl po přítelkyni, aby mu podala sůl...

michalverner
Milancukrar...pane Milane vůbec se mi nelíbí to, že hovoříte o scénce ve které vystupuje pouze jakási přítelkyně a přítel.Vy záměrně opomíjíte homosexuální páry. Proč o nich nehovoříte? Jste snad homofób? Navíc tyto věci se dějí i v černošských rodinách které asi záměrně také vynechaváte...rasismus?

Ano, jsem již takový,

ale Vám s radostí popřeji krásný a úspěšný víkend.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]