Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stížnost na čistotu košů

Od: petrapribanova odpovědí: 17 změna:

Dobrý den, dnes jsem byla na nákupu v Kauflandu - Brandýs nad Labem a vzala jsem si pouze malý ruční košík s kolečky. Při zjištění , že byl neskutečně špinavý jsem se obrátila na info a tam mi bylo řečeno, že na to je speciální služba a ta není přítomna. Zajíma mě, kdy bude přítomna a především, kdy budou košíky v takovém stavu, že nebudu mít obavy, abych nedostala žloutenku. Děkuji za odpověď a především , za uvedení košů do pořádku.

zámek
milancukrar uzavřel tuto otázku
Troll.

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Ano, velmi mě mrzí, že nedokážu odpovědět na otázku, ale popravdě jste mi rozveselila den *slunce*

Ale vážně - ptát se musíte v místě problému, i když nevylučuji, že zde bude člověk z Kauflandu, z města Brandýs nad Labem a bude schopný odpovědět.

Krásný den

hodnocení

3x
Pokud je to až tak zlé, že máte obavy o zdraví, můžete podat podnět na krajskou hygienickou stanici.

hodnocení

2x
Já tedy nevím, možná to je tím, že jsem prostého původu, vysokých škol nemaje, ale naprosto mi uniká smysl tohoto dotazu. Zvláště, když se paní Petra byla ptát na informacích. Proč se nezeptala tam?
Takhle mě to připadá jako pouhý plivanec.
pussy

Az budes mit 4 vysoky jak ja, tak ti treba docvakne, ze prumerny clovek zada do toho policka kde zacina internet pismenka v tomtto poradi: Kaufland prani a stiznosti

search.seznam.cz/...

A hle...

Bylo to tak tezke? Tedy pulka prispevku zde o tom proc to pise zde, svedci jen o tom, ze nejste o moc invencnejsi nez tazatel/ka :) Proste prizemni lidi, misto aby vyresili problem (napsali na COI KHS SZI), tak mahruji :)

Čtyři vysoký a neumí psát.

Není podstatně lepší, rychlejší, místo psaní na čoiku, hygienu a podobný instituce, vyřídit to přímo v obchodě? Je, viď?

výtka
Upozornění od sys hejkal 15. 04. 2023 09:29:24
ad @pussy
Člověk se čtyřmi vysokými (školami?) by měl buď používat lepší aplikaci v tabletu, která umí lépe gramatiku, nebo po sobě před vložením textu chyby (jejich počítání jsem po padesáti vzdal) zkontrolovat a opravit.
Zvláště, když jeho kratší příspěvky, řekl bych psané prstem, jsou téměř bezchybné ...
Toť můj názor.
pussy

@jenyk Máš pravdu, já už neumím psát, všechno diktují svému tabletu.

Tak skakni do toho obchodu, a koukej to vyčistit.

Já narozdíl od tebe mám trošku empatie a chápu, že tazatelka, která nemusí být s nejbystřejších, formulář pochopila jako knihu přání a stížností Kauflandu. A vy místo abyste ji s tím pomohli, tak si z ní děláte legraci a honíte si ego.

A ještě budeš řešit, kolik chyb udělá můj speech 2 text konvertor ;) chytrý člověk napadne špatný názor, hlupák jeho autora.

Schválně, koho prvního napadne napsat na Kaufland.

pussy

Ahoj @magdon, chytrý člověk napadne špatný názor, hlupák jeho autora.

Edit: nic se mazat nebude, tvá ... by měla být zaznamenána pro pozdější generace :)

hodnocení

2x

držadlo nákupního vozíku jsem otřel vlhčeným ubrouskem.Co na něm bylo špíny neskutečný.nevadí mi piliny ze dřeva,trochu sutě při bourání. Ale mít potraviny v hnusných zaprasených košech nebo snad nikdy nemytý držadla nákupního vozíku, to je hnus*blee* Kdyby se jednalo o železářské zboží, tak ok. Ale jsou to potraviny.

Je to na lidech,ať tam nenakkupují

zaseja

Ano, je to na lidech, kdyby nebyli dobytek, tak by ty košíky nebyly tak zasviněný, když se mi ten košík nelíbí, tak si vezmu jiný, je to problém?

hodnocení

1x

Tak šup šup rádcové, neflákat se na poradně a mazat hopsa hejsa do Brandejsa vydrbat košíky! Paní přece chce po nás uvést košíky do pořádku!

hodnocení

0x

"Děkuji za odpověď a především , za uvedení košů do pořádku".

Omlouvám se, že jsem nestihl zaskočit umýt košík do Brandejsa, ale mám to 40 km daleko, mám toho víc a jsem na to sám. Prostě nestíhám. Navíc mi došel jar. :(

Slibuji, že už se to nestane.

pussy

@magdon ty jsi dobrý cynik, vezmi si, že by to napsala tvoje máma :)

Tady se to jmenuje "poraďte". To znamená, že sem lidi píší dotazy na něco, s čím si nevědí rady a očekávají od někoho radu. Na co se ptá "tazatelka"? S čím potřebuje poradit? Zřejmě s ničím, jen si posteskla a doslova vyžaduje, aby jí někdo z přítomných zajistil čistý košík.

Proto ten můj cynismus.

pussy

To hrajes anebo jsi tak natvr...? Jmenuje se to tu vzkazy-prani-a-stiznosti

ty jsi si na ten můj odkaz na seznam neklik viď?

dobrý, už nic nepiš, to mi stačí.

Vzkazy, přání a stížnosti›
stížnosti

Vložit

Vzkazy, přání a stížnosti›
stížnosti

Vložit

zaseja
hodnocení

0x

A je problém si vzít jiný vozík? Ten čistý?

kveta1
hodnocení

0x

Meine liebe,

já odpovědět na váš tupý otázka:

a) jak my zaplatit faktura

b) hned jak to umýt

Mit freundlichen Grüßen

Carl von Kauflander junior

hodnocení

0x
Radím tazatelce za pár dní opět prohlédnout stav košíků, ověřit si, zda pracovník info vůbec postoupil stížnost na čistotu, hygienu prodeje vzpomínané uklízecí firmě a došlo k nápravě. Třeba tolerovat určitou časovou prodlevu, těch košíků bývá vyšší množství, ne všechny bude možné najednou hygienicky ošetřit.
Doporučuji tazatelce obrátit se písemně, doporučeně přímo na konkrétní vedení Kaufland, popsat situaci, datumy, stav čistoty košíků, reakci pracovníka info. A hlavně popsat případný stav po několika dnech.
V případě zlepšení stavu poděkovat vedení prodejny a pracovníkům zainteresovaným v nápravě stavu. (Infopultu, úklidové firmě)
V opačném případě opětovně požádat o nápravu. Pomůže také zmínka o případném informování hygieniků...
.
Osobně se vozíkům na kolečkách vyhýbám. Taháním po zemi se dost víří prach a další nečistoty. I když třeba v našem Kaufu se stále pohybují osoby s čistícími vozíky a podlahu stírají, při současném šetření s personálem a velké podlahové ploše prodejny ne vždy se daří čistotu udržet.
.
Teď před či okolo Velikonočních návalů nebo některé dny by s čistotou měl problémy zřejmě i Augiáš!
.
Jinak mnohé potraviny bývají balené, další se dají, (mají, mohou) před použitím očistit, umýt. Jako i další prodávané zboží. V kovidové době obzvlášť. Třeba i u mnohými rukami přebíraného ovoce a zeleniny.
A všimněte si, kolik % kupujících si ručky na košíku či vozíku napřed utře tím dezinfekčním ubrouskem! Pokud vůbec je...

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]