Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, dnes jsem byla na nákupu v Kauflandu - Brandýs nad Labem a vzala jsem si pouze malý ruční košík s kolečky. Při zjištění , že byl neskutečně špinavý jsem se obrátila na info a tam mi bylo řečeno, že na to je speciální služba a ta není přítomna. Zajíma mě, kdy bude přítomna a především, kdy budou košíky v takovém stavu, že nebudu mít obavy, abych nedostala žloutenku. Děkuji za odpověď a především , za uvedení košů do pořádku.
Ano, velmi mě mrzí, že nedokážu odpovědět na otázku, ale popravdě jste mi rozveselila den ![]()
Ale vážně - ptát se musíte v místě problému, i když nevylučuji, že zde bude člověk z Kauflandu, z města Brandýs nad Labem a bude schopný odpovědět.
Krásný den
Az budes mit 4 vysoky jak ja, tak ti treba docvakne, ze prumerny clovek zada do toho policka kde zacina internet pismenka v tomtto poradi: Kaufland prani a stiznosti
A hle...
Bylo to tak tezke? Tedy pulka prispevku zde o tom proc to pise zde, svedci jen o tom, ze nejste o moc invencnejsi nez tazatel/ka
Proste prizemni lidi, misto aby vyresili problem (napsali na COI KHS SZI), tak mahruji ![]()
Čtyři vysoký a neumí psát.
Není podstatně lepší, rychlejší, místo psaní na čoiku, hygienu a podobný instituce, vyřídit to přímo v obchodě? Je, viď?
@jenyk Máš pravdu, já už neumím psát, všechno diktují svému tabletu.
Tak skakni do toho obchodu, a koukej to vyčistit.
Já narozdíl od tebe mám trošku empatie a chápu, že tazatelka, která nemusí být s nejbystřejších, formulář pochopila jako knihu přání a stížností Kauflandu. A vy místo abyste ji s tím pomohli, tak si z ní děláte legraci a honíte si ego.
A ještě budeš řešit, kolik chyb udělá můj speech 2 text konvertor
chytrý člověk napadne špatný názor, hlupák jeho autora.
Schválně, koho prvního napadne napsat na Kaufland.
Ahoj @magdon, chytrý člověk napadne špatný názor, hlupák jeho autora.
Edit: nic se mazat nebude, tvá ... by měla být zaznamenána pro pozdější generace ![]()
držadlo nákupního vozíku jsem otřel vlhčeným ubrouskem.Co na něm bylo špíny neskutečný.nevadí mi piliny ze dřeva,trochu sutě při bourání. Ale mít potraviny v hnusných zaprasených košech nebo snad nikdy nemytý držadla nákupního vozíku, to je hnus
Kdyby se jednalo o železářské zboží, tak ok. Ale jsou to potraviny.
Je to na lidech,ať tam nenakkupují
"Děkuji za odpověď a především , za uvedení košů do pořádku".
Omlouvám se, že jsem nestihl zaskočit umýt košík do Brandejsa, ale mám to 40 km daleko, mám toho víc a jsem na to sám. Prostě nestíhám. Navíc mi došel jar. ![]()
Slibuji, že už se to nestane.
Tady se to jmenuje "poraďte". To znamená, že sem lidi píší dotazy na něco, s čím si nevědí rady a očekávají od někoho radu. Na co se ptá "tazatelka"? S čím potřebuje poradit? Zřejmě s ničím, jen si posteskla a doslova vyžaduje, aby jí někdo z přítomných zajistil čistý košík.
Proto ten můj cynismus.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.