Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, dnes jsem byla na nákupu v Kauflandu - Brandýs nad Labem a vzala jsem si pouze malý ruční košík s kolečky. Při zjištění , že byl neskutečně špinavý jsem se obrátila na info a tam mi bylo řečeno, že na to je speciální služba a ta není přítomna. Zajíma mě, kdy bude přítomna a především, kdy budou košíky v takovém stavu, že nebudu mít obavy, abych nedostala žloutenku. Děkuji za odpověď a především , za uvedení košů do pořádku.
Ano, velmi mě mrzí, že nedokážu odpovědět na otázku, ale popravdě jste mi rozveselila den
Ale vážně - ptát se musíte v místě problému, i když nevylučuji, že zde bude člověk z Kauflandu, z města Brandýs nad Labem a bude schopný odpovědět.
Krásný den
Az budes mit 4 vysoky jak ja, tak ti treba docvakne, ze prumerny clovek zada do toho policka kde zacina internet pismenka v tomtto poradi: Kaufland prani a stiznosti
A hle...
Bylo to tak tezke? Tedy pulka prispevku zde o tom proc to pise zde, svedci jen o tom, ze nejste o moc invencnejsi nez tazatel/ka Proste prizemni lidi, misto aby vyresili problem (napsali na COI KHS SZI), tak mahruji
Čtyři vysoký a neumí psát.
Není podstatně lepší, rychlejší, místo psaní na čoiku, hygienu a podobný instituce, vyřídit to přímo v obchodě? Je, viď?
@jenyk Máš pravdu, já už neumím psát, všechno diktují svému tabletu.
Tak skakni do toho obchodu, a koukej to vyčistit.
Já narozdíl od tebe mám trošku empatie a chápu, že tazatelka, která nemusí být s nejbystřejších, formulář pochopila jako knihu přání a stížností Kauflandu. A vy místo abyste ji s tím pomohli, tak si z ní děláte legraci a honíte si ego.
A ještě budeš řešit, kolik chyb udělá můj speech 2 text konvertor chytrý člověk napadne špatný názor, hlupák jeho autora.
Schválně, koho prvního napadne napsat na Kaufland.
Ahoj @magdon, chytrý člověk napadne špatný názor, hlupák jeho autora.
Edit: nic se mazat nebude, tvá ... by měla být zaznamenána pro pozdější generace
držadlo nákupního vozíku jsem otřel vlhčeným ubrouskem.Co na něm bylo špíny neskutečný.nevadí mi piliny ze dřeva,trochu sutě při bourání. Ale mít potraviny v hnusných zaprasených košech nebo snad nikdy nemytý držadla nákupního vozíku, to je hnus Kdyby se jednalo o železářské zboží, tak ok. Ale jsou to potraviny.
Je to na lidech,ať tam nenakkupují
"Děkuji za odpověď a především , za uvedení košů do pořádku".
Omlouvám se, že jsem nestihl zaskočit umýt košík do Brandejsa, ale mám to 40 km daleko, mám toho víc a jsem na to sám. Prostě nestíhám. Navíc mi došel jar.
Slibuji, že už se to nestane.
Tady se to jmenuje "poraďte". To znamená, že sem lidi píší dotazy na něco, s čím si nevědí rady a očekávají od někoho radu. Na co se ptá "tazatelka"? S čím potřebuje poradit? Zřejmě s ničím, jen si posteskla a doslova vyžaduje, aby jí někdo z přítomných zajistil čistý košík.
Proto ten můj cynismus.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.