Nejste přihlášen/a.
Nemáte někdo infromaci, jak bude probíhat Demonstrace proti bídě a hlavně to po ní, tuto neděli? Posledně pan JUDr. Rajchl řekl, že pokud do 10.4. nesplní vláda všechny jeho požadavky, tak počínaje 16.4. - bezprostředně po demonstraci - začne blokáda vládních budov, a pokud ani toto nepřivede vládu k rozumu, tak budou následovat stávky, které mohou přerůst ve stávku generální. Mám obavu, že vláda jeho požadavky ani nezaznamenala, ne tak, aby nějaké plnila. Takže pokud pan Rajchl jenom tak neplácal, tak bude vzrůšo. Jen nechápu, jak se blokuje budova? Když se někdo postaví před dveře, tak přece ten, kdo chce vejít/vyjít mu řekne dovolíte, blokadář uhne a je vše vyřešeno. Když "nedovolí", tak dostane pěstí a zase je vyřešeno. Navíc v neděli odpoledne asi moc velký provoz ve vládních budovách nebude. Jak ty blokády chápete vy?
Tyhle eventy, tzv. demonstrace proti vládě, netřeba brát vážně. To už se tu pomalu stává tradicí. Prostě si dají dostaveníčko jedinci, kteří si potřebují vyřvat svoji frustraci, tak se přijdou vyřvat do Prahy, policajti to snad zvládnou. Oni pak odtáhnou a pes po nich neštěkne, tedy pokud tam zrovna nebude Ševčík někoho "zachraňovat".
Tak to jste mě zklamal. Ve skrytu duše jsem tajně doufal a přiživoval malou jiskřičku naděje, že by se třeba mohlo i drancovat a znásilňovat. Když nic, tak to zase namontuji zadní sedadla zpátky a prezervativy zajdu vrátit do drogérie. A vůbec se ještě rozmyslím, jestli někam pojedu. Možná bude lepší počkat na nějakou akčnější revoluci.
A jaké mají požadavky? Jakou bídu má pan JUDr.? Zatím jsem nikde nic nečetl. Co to je demostrace proti bídě? Kde je ta bída?
noxik To není všechno. Ti nejchudší prý ještě ze zoufalství jedí plesnivé síry a musí jezdit v autech, co nemají ani střechu.
Proti bídě vždy platí snížení platů a důchodů minimálně o 50%. Potom bída není.
Zvyšování platů a příjmů způsobuje bídu.
Tak jednak si nemyslím, že je nějaká bída, to snad jen pár lidí co zrovna nebyli ve škole nejbystřejší anebo co se jim nechce moc makat, pociťuje
druhak, jakkoliv mě Fiala nebyl moc sympatický, vypadá jako ovce, no tak musím nechat, že to bude velice schopný člověk možná i alfa, jelikož se tam drží tak dlouho. No bohužel vlastnosti demokracie znemožňují politikům dělat efektivní rozhodnutí, viz toto vlákno, kdy pár nejspíš netáhl má pocit, že mají menší blahobyt než před 3 lety, což je asi pravda, ale rozhodně mají větší blahobyt než před 20 lety, než před 40 lety, než před 100 lety
To je možné, ale nepíšete, kdo by měl tu vládu převzít. Pokud vkládáte naději v sestavu užvaněných senilů a pár vychcaných politických veksláků (podnikatelů), kteří před pár měsíci tvrdili, že v lednu 23 budeme bez plynu a v únoru 23 bude inflace 30%, tak to asi lepší nebude. Máte nějaký návrh na personální obsazení budoucí vlády?
juraja - ano, já to vím. Bylo to v tom stejném textu, který jste někde četl Vy o té demonstraci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.