Nejste přihlášen/a.
nenapadá mě nic jiného, co bych dodal. Mmchdm, ty stránky, v jaké jsou řeči? Čeština to nebude...
Mmchdm, není to ono?
Pane Berger, já bych těm lidem i klidně přidal, pětadvacet...
Včera ukazovali rekonstrukci případu, kdy policista v civilu i Bitkomatu paní varoval, ukázal jí služební průkaz, ale paní ho mlátila kabelkou, že jí chce okrást, páč jí to povídá ten cizí pán v telefonu.
Dneska zase v tisku, paní z Moravy, asi 800 tisíc, vzala si půjčky, ale banka jí druhou odmítla dát, že se jedná o podvod.
Z lásky ženské dělají divné věci...
Stačilo mi otevřít a uvidět ten pravopisný ČEŠTIN. Opravdu si myslíte, že všichni pracovníci skupiny ČEZ propadli z mateřského jazyka?
Dál mě zaujalo, že článek byl aktualizován 20. kwicieň 2023. Což bude ve skutečnosti až za měsíc. To mluví za vše. Celé to smrdí podvodem široko daleko. Pryč od toho a rychle! Jaga.
To je zřejmě podvod. Osobně upřednostňuji nigerijské právníky, kteří potřebují mou pomoc s převodem zablokovaných peněz. To dává smysl!
Přesně tak, stačí pár milionů USD, co člověku měsíčně pošle Bill Gates a zbytek dorazí z Nigérie. Od ČEZu stačí dividenda 117 Kč/akcie, zvláště když je pořídil za 386 Kč za kus. Chce to pevnou vůli a trošku skromnosti.
ČEZ se v roce 2021 chlubil, že vyplácel nejvyšší dividendy v historii a to 52Kč na akcii. Jedna akcie dnes stojí 1155.-Kč, takže za těch 6000.-Kč máte něco přes 5 akcií, takže dividendy by byly kolem 250.-Kč za rok! kdo není úplně blbej, tak mu musí být jasné, že dividendy 160000.-Kč za měsíc je nesmysl. Získat za své peníze za měsíc 26 násobek, tomu přeci nemůže věřit ani ten největší naiva.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.