Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čez nabízí nový přivýdělek?

Od: zany odpovědí: 20 změna:
Dobrý večer,
četla jsem na internetu zprávu, že skupina Čez nabízí platformu k projektu k možnému výdělku z dividend.
Za minimální částku 5999Kč měsíčně 160000Kč.
Není to podvod?
czskupina.com/...

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

9x
Tak počítám že se jedná o podvod
Co ta čeština
doplněno 12.04.23 21:32: Jen doplním: Borhyová 2.0

ČEZ, Škoda, KB a další a další

hodnocení

8x

Blábol a falešné stránky,

klikněte na odkazy nahoře...

hodnocení

6x

Stačí si všimnout, že ty recenze jsou na objednávku jen dnes mezi 19:08 a 20:10 hod. Předtím i potom TICHO. V registračním formuláři místo JMÉNO je tam NÁZEV! No že by to nebyl podfuk?

hodnocení

4x

*smich2**ua*nenapadá mě nic jiného, co bych dodal. Mmchdm, ty stránky, v jaké jsou řeči? Čeština to nebude...

doplněno 12.04.23 21:26:

Mmchdm, není to ono?

zany
hodnocení

Ano je to ono :(

Pane Berger, já bych těm lidem i klidně přidal, pětadvacet...

Včera ukazovali rekonstrukci případu, kdy policista v civilu i Bitkomatu paní varoval, ukázal jí služební průkaz, ale paní ho mlátila kabelkou, že jí chce okrást, páč jí to povídá ten cizí pán v telefonu.

Dneska zase v tisku, paní z Moravy, asi 800 tisíc, vzala si půjčky, ale banka jí druhou odmítla dát, že se jedná o podvod.

Z lásky ženské dělají divné věci...

nox®
Ale ty včerejší statistiky covidu z neděle vypadají už celkem dobře. :⁠-⁠;)

hodnocení

2x
CZ skupina ;) Né Čez skupina.Ty stránky nejdou ani zobrazit v mobilu.Moc práce si s tím kluci "hackerský" nedali;) Ale jestli chcete "vydělat" 160tisíc,tak se vyplatí jim těch 6000kč darovat.Je to na vás;)

hodnocení

2x

Stačilo mi otevřít a uvidět ten pravopisný ČEŠTIN. Opravdu si myslíte, že všichni pracovníci skupiny ČEZ propadli z mateřského jazyka?

Dál mě zaujalo, že článek byl aktualizován 20. kwicieň 2023. Což bude ve skutečnosti až za měsíc. To mluví za vše. Celé to smrdí podvodem široko daleko. Pryč od toho a rychle! Jaga.

zany
hodnocení

Jdu od toho okamžitě pryč. Díky za pomoc

nerentier
hodnocení

0x

To je zřejmě podvod. Osobně upřednostňuji nigerijské právníky, kteří potřebují mou pomoc s převodem zablokovaných peněz. To dává smysl! *vtip*

kveta1

Přesně tak, stačí pár milionů USD, co člověku měsíčně pošle Bill Gates a zbytek dorazí z Nigérie. Od ČEZu stačí dividenda 117 Kč/akcie, zvláště když je pořídil za 386 Kč za kus. Chce to pevnou vůli a trošku skromnosti.

Možná bude 146kc. Kašpaři z vlády si mysleli, že z WFT vyberou hodně prachů a teď zjistili, že to bude daleko méně než čekali, takže budou chtít výplatní poměr navýšit na 90-100% aby díru v rozpočtu zalepili. Každopádně nějaký tlusťoch nebo někdo přímo u zdroje něco ví, protože na ČEZu jsou ohromné objemy obchodů. Může to souviset i s plánovaným rozdělením ČEZu, možná okradenim minorit. Aspoň vidíme, kde peníze za drahé energie jdou a proč je inflace stále tak vysoká.

hodnocení

0x
Můžete si koupit akcie ČEZu, KB, tabák atd a máte cca 10% ročně nebo i více.
zany
hodnocení

Těch 10% ročně z dividend přece nebude každý rok, to je teď. Dřív to bylo kolem 5% zdali se nemýlím?

kveta1

zany I těch 5% je za normálních dob slušných - zpravidla to bývá více.

Dividendy jsou každý rok a jen Tabák mi dává přes deset procent ročně. Záleží za kolik ho nakoupíš. To nepočítám složené úročení, každou divi reinvestuju, takže další rok je vždy výnos vyšší. Protože divi z divi.

hodnocení

0x

Kéž by více lidí chodilo na zdejší poradnu.

Nedopadli by, jako tito lidé...

makk
hodnocení

0x

ČEZ se v roce 2021 chlubil, že vyplácel nejvyšší dividendy v historii a to 52Kč na akcii. Jedna akcie dnes stojí 1155.-Kč, takže za těch 6000.-Kč máte něco přes 5 akcií, takže dividendy by byly kolem 250.-Kč za rok! kdo není úplně blbej, tak mu musí být jasné, že dividendy 160000.-Kč za měsíc je nesmysl. Získat za své peníze za měsíc 26 násobek, tomu přeci nemůže věřit ani ten největší naiva.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]