Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, je mi 15 a libi se mi holky 12,13,14,15 a trochu starší než já. Líbí se mi postavově možná chováním a vzhledově a k některým je to i láska. Je to normální?
JJ, jak říkal starší kolega a kamarád, který už bohužel není mezi námi: Sex mám každou noc. Vzbudím se a v kuchyni provozuji chladný bílý sex Calex .
Určitě. A s věkem se to bude jen zhoršovat. Třeba takový Bohůš Matůš má děvčicu o 30 let mladší a ve své věkové kategorii není zdaleka sám.
A co by jsi jako chtěl? Starší?
Mě se třeba taky líbí mladší holky. Jenže, v mém věku už jsou i ty o dost mladší, stařenky.
Dcerka ve 14 letech o klukovi na zábavě-diskotéce řekla, že tam byl takovej starej dědek.
Prostě jinej pohled na věc. Nyní má o asi dva roky mladšího manžela.
Za mlada mě pokaždé zobly holky o něco starší. Nikdo nebyl nějak vybírán. Prostě se to tak sešlo.
Nyní mám o dva roky starší přítelkyni s postavou 12ti leté dívky. Kámoš si dělal srandu, že przním mladé děcko.
Sám časem uvidíš, co ti život přihraje do cesty. Jen tomu dej kus času.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.