Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Líbí se mi mladší holky

Od: alda* odpovědí: 19 změna:

Dobrý den, je mi 15 a libi se mi holky 12,13,14,15 a trochu starší než já. Líbí se mi postavově možná chováním a vzhledově a k některým je to i láska. Je to normální?

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Prostě seš nadrženej, lomcují tebou hormony. Normál...
diky
hodnocení

Díky, fakt ti jsem za tuto odpověd vděčný, konečně budu moct normálně spát. Ale asi nevíš asi co mám dělat nebo jestli mám jen počkat až se mnou přestanou lomcovat hormony?

vernon
hodnocení

2x
A proč by to jako podle tebe nebylo normální?
alda*
hodnocení

Protože jsou o dost mladší

smode2
hodnocení

2x
Budeš se asi dost divit, ale normální to je :) a tohle s Tebou bude doslova mlátit nejmíň dalších 20 let. Kolem 40ky se to prý zmírní, po 50 Tě to prý nebude zajímat..i když asi jak u koho. Někdo po 50ce jednoduše preferuje spíše dobře vypečenou kotletu :)

JJ, jak říkal starší kolega a kamarád, který už bohužel není mezi námi: Sex mám každou noc. Vzbudím se a v kuchyni provozuji chladný bílý sex Calex *smich*.

alda*
hodnocení

To jako že se mi budou líbit jak mladé holky?

smode2
Ano, i tak mladé. Ale nic si z toho nedělej, dle přírody je totiž sexuálně člověk připraven již kolem desátého roku věku. To, že má občanku až od 15ti přírodu nezajímá. Pozitivum je, že až Ti bude třeba 40, začnou se Ti líbit i stejně staré ženy, které by Ti v 15ti připadaly ve svých 40ti jako babizny na umření :)
alda*
hodnocení

A nebude to už v tom věku pedofílie?

smode2
Pokud jí nebude 15, pak samozřejmě. Ale jak budeš starší, většinou Ti ty mladší nebudou už nic moc říkat. Budeš se na ně spíš dívat jako na děti. Že je teď vidíš sexuálně nevadí, ve Tvém věku je to ok.
alda*
hodnocení

Děkuji, tak snad to tak bude

hodnocení

2x

Určitě. A s věkem se to bude jen zhoršovat. Třeba takový Bohůš Matůš má děvčicu o 30 let mladší a ve své věkové kategorii není zdaleka sám.*smich*

Ono ho to taky přejde. Když jdu večer kolem domku, v kterém bydlí Honza Nedvěd, vždycky se svítí na dvorku v trucovně a on tam u stolu usilovně cosi kutí. O 35 let mladší Pavlínka pak vládne v kuchyni.

alda*
hodnocení

To jako že ze mě bude něco jako bohuš matuš? to nechci...

hodnocení

2x

A co by jsi jako chtěl? Starší?

Mě se třeba taky líbí mladší holky. Jenže, v mém věku už jsou i ty o dost mladší, stařenky.

Dcerka ve 14 letech o klukovi na zábavě-diskotéce řekla, že tam byl takovej starej dědek.

Prostě jinej pohled na věc. Nyní má o asi dva roky mladšího manžela.

Za mlada mě pokaždé zobly holky o něco starší. Nikdo nebyl nějak vybírán. Prostě se to tak sešlo.

Nyní mám o dva roky starší přítelkyni s postavou 12ti leté dívky. Kámoš si dělal srandu, že przním mladé děcko.

Sám časem uvidíš, co ti život přihraje do cesty. Jen tomu dej kus času.

A tomu klukovi na té diskotece bylo asi 19 let. Proto jsem se o ,,stařečkovi´´ zmínil.

hodnocení

0x

@alda - Líbí se mi mladší holky

Fakt? Já čtu "je mi 15 a libi se mi holky 12,13,14,15 a trochu starší než já" :-D

nov
hodnocení

0x

Dva dotazy od jednoho tazatele, proč?

poradte.cz/...

alda*
10.04.23 19:04
hodnocení

?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]